Acus One Forstrings 5T, Black texture coating

Acus One Forstrings 5T, Black texture coating Acus One Forstrings 5T, Black texture coating Acus One Forstrings 5T, Black texture coating Acus One Forstrings 5T, Black texture coating Acus One Forstrings 5T, Black texture coating Acus One Forstrings 5T, Black texture coating
 • Acus One Forstrings 5T, Black texture coating
 • Acus One Forstrings 5T, Black texture coating
 • Acus One Forstrings 5T, Black texture coating
 • Acus One Forstrings 5T, Black texture coating
 • Acus One Forstrings 5T, Black texture coating
 • Acus One Forstrings 5T, Black texture coating
Merk: Acus
Productcode: ONE-5T/BK
Color: zwart
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 659,-

Versterker voor akoestische instrumenten ONE FOR STRINGS 5T, 50W, 2 kanalen, zwarte coating
De Acus 5T is een prachtige versterker voor situaties waar een versterking van akoestische instrumenten gevraagd is. Het vermogen van 50 Watt is afdoende voor kleinere gelegenheden waar een hoogwaardige versterking nodig is.
De 5T is uitgerust met 2 aparte kanalen (een Mic-Line en een Line), met regelaars voor Gain/Volume, 3-band EQ, effect send en master volume. De toonregeling is toegespitst op akoestische instrumenten en de interne galm zal uw geluid verrijken.
De ‘dedicated’ aux input (met zijn eigen volumeregelaar) kan gebruikt worden om een mp3-speler of Ipod/smartphone aan te sluiten.
Het systeem is voorzien van een electronisch gebalanceerde output (direct).
Specificaties:

 • Frequency Response : 50Hz - 20Khz
 • Max power out : 50W RMS
 • System format : 2 way biamp
 • Woofer power : 40W RMS
 • Tweeter / horn power : 10W RMS
 • Sensitivity 1W 1m : 90dB
 • SPL Max : 108dB
 • Crossover : electronic
 • Woofer size : 5"
 • High freq driver : compression tweeter
 • Box : 2 way bass reflex
 • Behuizing : plywood
 • Gewicht: 7kg
 • Afmetingen : hoogte: 29cm, breedte: 24.5cm, diepte: 25cm


Acus Sound Engineering ontwikkelde the Oneforstrings serie om akoestische instrumenten te versterken, met name akoestische en klassieke gitaren, met behoud van hun natuurlijke klank en resonantie. Oneforstrings versterkers zijn ontworpen in een minimalistische, elegante stijl, met custom speakers, behuizing en hoogwaardige electronische componenten. De combinatie van al deze elementen maakt het mogelijk alle harmonischen op natuurlijke wijze te versterken. Oneforstrings kan ook gebruikt worden als mini PA systeem. Het is een veelzijdig en toegankelijk systeem, met een breed spectrum aan functies toegespitst op akoestische instrumenten.

De productlijn, waarvan de ontwikkeling nooit stilstaat, bestaat uit 4 versterkers en een zgn. extension (voor degenen die eenvoudigweg het bereik van hun systeem willen uitbreiden zonder de klank te beïnvloeden). Iedere unit verschilt in het aantal kanalen en het vermogen, tegemoetkomend aan de wensen van musici.
Het innovatieve en stijlvolle bedieningspaneel voorziet in custom gestijlde knoppen, precies en functioneel. De ingebouwde equaliser kan frequenties aanpassen zonder de originele klank te onderdrukken, ook in het hoge en lage register. De hele serie heeft meerdere kanalen en een reverb met exclusieve Acus processoren. De versterkers zijn ook voorzien van line outs, mic en een aux input (voor bv het aansluiten van een Mp3 speler of smartphone).


In nauwe samenwerking met enkele professionele muzikanten hebben de technici van Acus een lijn versterkers kunnen creëren met een warme klank, die associaties oproept met buizenversterkers en studio-apparatuur. De bi-amped designs met class A eindtrappen staan aan de basis van het brede klankspectrum dat de versterkers van Acus met hoge precisie weten weer te geven.


De speakers worden in Italië gemaakt volgens de Acus richtlijnen. Ieder model heeft de capaciteit te reageren op veranderende dynamiek.


De compacte en lichtgewicht behuizing is handgemaakt van lichtgewicht hout, met de juiste grootte-vermogen verhouding. De naturel versie legt nadruk op het minimalistische ontwerp en looks van Acus producten. Het hout is berkenhout met een beschermend polyester toplaagje, de zwarte en witte uitvoeringen hebben een krasvaste watergedragen lak.
De afwerking, zoals de beschermende metalen gril en handvatten zijn unieke kenmerken, met aandacht voor detail en functionaliteit ontworpen.

Verkrijgbaar in naturel hout, met een zwarte of met een witte coating.

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!