Dunlop Echoplex Delay

Dunlop Echoplex Delay Dunlop Echoplex Delay
  • Dunlop Echoplex Delay
  • Dunlop Echoplex Delay
Merk: Dunlop
Productcode: EP103
Color: Black
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 249,-

De Dunlop EP103 Echoplex Delay is een getrouwe emulatie van de beroemde vintage Echoplex EP-3 band-echo. Deze beroemde tape-delay uit de sixties is nog altijd onverminderd populair vanwege zijn warme, organische en licht modulerende echo’s. Een originele Echoplex is echter duur, groot en onderhoudsgevoelig. Maar nu is dit geluid ook beschikbaar in handzaam pedaalformaat!

De EP103 heeft een delaytijd die in te stellen is van 40 to 750 milliseconden en een volledig analoog droog signaalpad. Met de “Age” knop kun je schakelen tussen het heldere geluid van een net nieuwe en goed gecalibreerde Echoplex, en het charmante donkerdere geluid van een verouderd apparaat met een overstuurdere echoklank die meer in toonhoogte schommelt vanwege een “versleten” tape. De mate van veroudering is in te stellen.

Door het aansluiten van een niet meegeleverde Tap Tempo Switch kun je het tempo van de echo’s met je voet instellen en verhoog je de maximale delaytijd tot maar liefst 4 seconden. Andere bijzonderheden zijn de optie om te kiezen tussen “true bypass” en “trails”-schakeling, en de optie om het pedaal te gebruiken met stereo in- en uitgang.

Specificaties:

  • Warm and vintage tape echo sounds
  • All-analog dry path
  • Sustain, Volume and Delay controls adjust number of echos, volume of echos and delay time
  • Pressing the volume button switches between new and aged Echoplex sounds
  • Tap pedal input for M199 MXR Tap Tempo Switch
  • Input and Output jacks can be used with regular mono jacks or with stereo TRS plugs
  • Maximum delay time: 40–750ms or up to 4 seconds with tap tempo pedal.
  • Regular 9vDC operation

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!