Alpine Plug&Go ear plugs, soft foam, 5 pairs with key chain travel container

Alpine Plug&Go ear plugs, soft foam, 5 pairs with key chain travel container Alpine Plug&Go ear plugs, soft foam, 5 pairs with key chain travel container Alpine Plug&Go ear plugs, soft foam, 5 pairs with key chain travel container Alpine Plug&Go ear plugs, soft foam, 5 pairs with key chain travel container
  • Alpine Plug&Go ear plugs, soft foam, 5 pairs with key chain travel container
  • Alpine Plug&Go ear plugs, soft foam, 5 pairs with key chain travel container
  • Alpine Plug&Go ear plugs, soft foam, 5 pairs with key chain travel container
  • Alpine Plug&Go ear plugs, soft foam, 5 pairs with key chain travel container
Merk: Alpine
Productcode: ALP-PG10
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 9,95

Plug&Go oordoppen, soft foam, 5 paar met sleutelhanger travel box
Omgevingslawaai is erg onplezierig en kan bovendien schadelijk zijn voor het gehoor. Geschoorschade door teveel lawaai is onherstelbaar. Alpine heeft extra zachte disposable oordoppen ontwikkeld die minimale druk in het oor geven en een hoog draagcomfort bieden. De Plug&Go heeft een gebruiksvriendelijke ronde top, is voor van een anti irritatie-coating en past in elk oor.
Plug&Go oordoppen zijn gemaakt van een zacht fflexibe materiaal en zijn daardoor zeer geschikt om te gebruiken tijdens slapen, studeren, muziek luisteren of spelen, motorrijden, tijdens het werk of bij het klussen thuis. Met Plug&Go kun je op een gemakkelijke en goedkope manier je gehoor beschermen.
Elke verpakking bevat 5 paar oordoppen.. Extra feature is de speciaal ontworpen handige plastic travelbiox. Hierin kunnen de oordoppen hygienisch worden mee genomen. De travelbox kan tevens ook gebruikt worden als sleutelhanger, zo heb je op elk moment van de dag je oordoppen bij de hand.

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!