Alpine MusicSafe Classic, Unique Earplugs

Alpine MusicSafe Classic, Unique Earplugs Alpine MusicSafe Classic, Unique Earplugs Alpine MusicSafe Classic, Unique Earplugs Alpine MusicSafe Classic, Unique Earplugs
  • Alpine MusicSafe Classic, Unique Earplugs
  • Alpine MusicSafe Classic, Unique Earplugs
  • Alpine MusicSafe Classic, Unique Earplugs
  • Alpine MusicSafe Classic, Unique Earplugs
Merk: Alpine
Productcode: ALP-MS
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 19,95

MusicSafe, high-fidelity gehoorbescherming voor muzikanten, transparant

Blijvend luistergenot

Als muzikant, DJ of geluidstechnicus bevind je je regelmatig in een omgeving met

harde muziek. Het risico op gehoorschade is daarom groot. Gehoorverlies heeft directe consequenties voor het uitvoeren van je vak of passie. Goede bescherming van je gehoor is daarom van essentieel belang tijdens repetities, optredens en concerten. Speciaal voor muzikanten en dj’s heeft Alpine de MusicSafe oordoppen ontwikkeld. Metal of klassiek, jazz of r&b; met deze oordoppen heb je altijd de juiste gehoorbescherming op zak.

Revolutionaire muziekoordoppen

Een kwart eeuw aan ervaring heeft er toe geleid dat Alpine ideale universele

muziekoordoppen heeft kunnen ontwikkelen. De zeer goed doordachte en uitgebreid geteste vorm van de oordoppen, zorgt voor een uitstekende demping en een geweldige pasvorm.

Twee sets AlpineAcousticFilters - Kies je eigen demping

De Alpine MusicSafe is langzamerhand de standaard voor elke (semi)professionele musicus. De oordopjes zijn voorzien van het unieke AlpineAcousticFilter. De fi lters dempen alleen de schadelijke piekgeluiden. Gesprekken met medemuzikanten zijn nog prima te volgen en de kwaliteit van de muziek blijft uitstekend hoorbaar. Deze gehoorbescherming wordt geleverd met twee fi ltersets (Medium en High) voor een optimale muziekbeleving. MusicSafe is op deze manier niet alleen onmisbaar tijdens optredens of in de studio, maar ook tijdens concerten, repetities en lesgeven. In elke situatie kun je dus zelf de demping bepalen.

Goud filter: gemiddelde demping (SNR) 22 dB

Zilver filter: gemiddelde demping (SNR) 19 dB

Praktisch, comfortabel en duurzaam

MusicSafe gehoorbeschermers zijn gemaakt van het speciale AlpineThermoShape materiaal. Dit materiaal vormt zich door de warmte van het lichaam naar het oor. Hierdoor sluiten de oordoppen precies aan op de gehoorgang en blijven ze op de juiste plek in het oor zitten. Dit zorgt voor een uitstekend draagcomfort. Het thermoplastische materiaal is hypoallergeen, waardoor jeuk in of rond het oor wordt voorkomen.

Met luxe travelbox

Alpine MusicSafe wordt standaard geleverd met een handig bewaarkoker om de oordoppen èn filters netjes in te bewaren. De luxe travelbox is bovendien gemakkelijk aan een sleutelbos te bevestigen.

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!