Alpine MusicSafe Classic, Unique Earplugs

Alpine MusicSafe Classic, Unique Earplugs Alpine MusicSafe Classic, Unique Earplugs Alpine MusicSafe Classic, Unique Earplugs Alpine MusicSafe Classic, Unique Earplugs
  • Alpine MusicSafe Classic, Unique Earplugs
  • Alpine MusicSafe Classic, Unique Earplugs
  • Alpine MusicSafe Classic, Unique Earplugs
  • Alpine MusicSafe Classic, Unique Earplugs
Merk: Alpine
Productcode: ALP-MSC
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 19,95

MusicSafe Classic, unieke oordoppen voor muzikanten

Unieke oordoppen voor muzikanten

Blijvend luistergenot

Drie van de vier muzikanten loopt blijvende gehoorbeschadiging op. Phil Collins, Sting, Eric Clapton, Cher, Rod Steward, het zijn slechts enkele van de vele artiesten die grote problemen hebben met hun gehoor. Gehoorbeschadiging gaat vaak samen met een blijvende piep of ruis in je oren. Speciaal voor muzikanten en dj’s heeft Alpine de MusicSafe Classic oordoppen ontwikkeld. Metal of klassiek, jazz of r&b; met deze oordoppen heb je altijd de juiste gehoorbescherming op zak.

Revolutionaire muziekoordoppen

Twintig jaar ervaring heeft er toe geleid dat Alpine ideale universele muziekoordoppen heeft kunnen ontwikkelen. De zeer goed doordachte en uitgebreidgeteste vorm van de oordoppen, zorgt voor een natuurgetrouwe vlakke demping en een geweldige pasvorm.

Twee verschillende filtersets

De Alpine MusicSafe Classic is langzamerhand de standaard voor elke semiprofessionele musicus. De oordopjes zijn voorzien van het unieke AlpineAcousticFilter™.

De filters dempen alleen de schadelijke piekgeluiden. Gesprekken met medemuzikanten zijn nog prima te volgen en de kwaliteit van de muziek blijft uitstekend hoorbaar. Deze gehoorbescherming wordt geleverd met twee filtersets (Medium en High) voor een optimale muziekbeleving.

AlpineThermoShape™ materiaal - geen siliconen

MusicSafe Classic oordoppen zijn gemaakt van speciaal thermoplastisch materiaal, AlpineThermoShape. Dit materiaal vormt zich naar het oor van de gebruiker. De earplug past dus precies in je gehoorgang. Dat voorkomt het gevoel van druk op de oren, terwijl je wel de zekerheid hebt van een optimale demping. AlpineThermoShape bevat geen siliconen en geeft daardoor geen allergische reacties.

Handige travelbox

De MusicSafe Classic is uitgerust met een handige travelbox. Deze heeft twee praktische compartimenten zodat je de oordoppen en filters gescheiden van elkaar kunt opbergen. De stoere travelbox is gemaakt van aluminium, heeft een stevige sluiting en kan tegen een stootje. Je kunt de travelbox vast maken aan een sleutelbos, riem of rits van je gitaartas.

Inhoud van de verpakking:

  • Twee universele thermoplastische gehoorbeschermers
  • Twee paar akoestische filters
  • Luxe travelbox
  • Alpine inbrenghuls

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 2,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!