Cascha Mondharmonica Blauw met hoesje

Cascha Mondharmonica Blauw met hoesje Cascha Mondharmonica Blauw met hoesje Cascha Mondharmonica Blauw met hoesje Cascha Mondharmonica Blauw met hoesje
  • Cascha Mondharmonica Blauw met hoesje
  • Cascha Mondharmonica Blauw met hoesje
  • Cascha Mondharmonica Blauw met hoesje
  • Cascha Mondharmonica Blauw met hoesje
Merk: Cascha
Productcode: HH2275
Color: Blauw
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 5,95

fun blues harmonica blue, incl. hard case and flyer
With its colourful design, high-quality reeds, easy-care plastic comb and transparent hard case, the FUN edition is the ideal harmonica for beginners.
FUN Harmonica in C-Major
Diatonic 10-hole harmonica
Modern see-through design
High quality, long life span
Reeds made of brass
Colourful ABS housing
Incl. hard case und flyer
Great fun at a great price
Perfect for beginners
EAN: 4026929925169

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!

Bekijk ook...