Alhambra 5P Klassieke Gitaar

Alhambra 5P Klassieke Gitaar Alhambra 5P Klassieke Gitaar Alhambra 5P Klassieke Gitaar Alhambra 5P Klassieke Gitaar Alhambra 5P Klassieke Gitaar
  • Alhambra 5P Klassieke Gitaar
  • Alhambra 5P Klassieke Gitaar
  • Alhambra 5P Klassieke Gitaar
  • Alhambra 5P Klassieke Gitaar
  • Alhambra 5P Klassieke Gitaar
Merk: Alhambra
Productcode: 26-ALH-50105
Color: Naturel
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 799,-

De Alhambra 5P is een stapje vooruit in vergelijking met Alhambra’s bestseller 4P. Deze gitaren, die beiden tot de “Conservatory”-lijn behoren, worden gemaakt met een zij- en achterkant van palissander, een toets van ebbenhout en een bovenblad van massief cederhout. De 5P heeft bovendien een paar eigenschappen die nog mooier zijn dan die van de 4P. Dit maakt het een nog rijker klinkend en veelzijdiger inzetbaar instrument dan de 4P.

Net als de 4P heeft de 5P een symmetrisch uitwaaierende bracing met 7 zangbalkjes, wat meer sustain en een gedefinieerder hoog oplevert dan goedkopere modellen met minder zangbalkjes. Voor de bouw van de 5P wordt bovendien geselecteerd op hout met nog mooiere nerven dan de 4P. Daarnaast heeft de 5P een iets verfijnder gevormde bracing dan de 4P en is de hals intern verstevigd met een extra strook ebbenhout. Dit alles geeft de 5P nog helderdere boventonen, een diepere bas en een langere uitklank dan de 4P.

De 5P heeft een rijke en gedefinieerde klank, van de laagste tonen tot hoog op de hals. Bovendien reageert hij erg goed op je spelnuances en beweegt hij mee met je dynamiek. Dit maakt dat de 5P een uitstekende keuze is voor het spelen van veel verschillende muziekstijlen.

Alhambra is een Spaanse gitaarbouwer, die na een bescheiden begin in 1965 geleidelijk is uitgegroeid tot een van de bekendste merken op het gebied van akoestische gitaren, voornamelijk klassieke en Spaanse gitaren. De instrumenten worden nog steeds met zorg in Spanje gemaakt. Ze zijn altijd netjes gebouwd en met goede materialen. Zo wordt voor het bovenblad van een Alhambra altijd massief hout gebruikt, zelfs voor de instapseries.

Specificaties van de Alhambra 5P:

  • Bovenblad: Massief Red Cedar
  • Zij- en achterkanten: Indiaas Palissander (Rosewood)
  • Hals: Sapele (Mahonie), verstevigd met ebbenhout
  • Toets: Ebben
  • Stemmechanieken: Verguld

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!