Two Notes Torpedo Captor X

Ben je gek op je buizenversterker en speakerkast maar heb je wel eens moeite met het volume, gewicht en formaat? Wil je thuis, live en in de studio een consistent en professioneel geluid zonder tijdrovende soundchecks en dure microfoons? Lees dan even door over het nieuwe product van Two Notes!

NU 8 en 16 Ohm variant beschikbaar

De nieuwe Captor-X is inmiddels een aantal maanden op de markt en een groot succes. Om bij iedere amp en toepassing deze mooie App en techniek te gebruiken bestaat er nu een 8 en 16 Ohm vairant. Klik HIER om de beshikbaarheid te checken.

 

Geniet altijd en overal van je buizenamp!

De Two Notes Torpedo Captor X is een reactive load box, attenuator, cabinetsimulator, IR-loader en stereo expander voor thuis, live en in de studio. Dit supercompacte apparaatje maakt het mogelijk altijd en overal van je geliefde buizenversterker te genieten.

Live of in de studio sluit je je buizenversterker bovendien rechtstreeks aan op de PA of geluidskaart, door middel van de topkwaliteit speakersimulaties in de Torpedo Captor X. Je stelt bijvoorbeeld je 100-watt Marshall in op de “sweet spot” en brengt het volume terug naar beheersbaar niveau, zonder het geluid en de dynamiek geweld aan te doen. Indien nodig kun je zelfs helemaal stil spelen, dus volledig met koptelefoon of in-ear.

Volledige controle

Daarnaast heeft de Torpedo Captor X nog meer slimme features, zoals een Stereo Expander (Stereo Reverb en “Twin Tracker”, een automatische double tracker), Enhancer, Voicing (waarmee je snel de hoeveelheid mids kunt aanpassen aan je situatie), Space, Noise Gate en XLR DI outputs met 3 routing opties (Stereo, Dual Mono and Dry / Wet).

Als je de Torpedo Captor X koppelt met je telefoon, tablet, computer of MIDI-controller kun je je geluid compleet naar je smaak vormgeven door virtueel combinaties te kiezen van het cabinet, de microfoons, de plaatsingen daarvan, de ruimte waarin het cabinet staat, effecten en routing, kortom de hele signaalketen van speakerkast en microfoons.

Klinkt goed, toch?

Word je al benieuwd? Klik dan HIER voor meer informatie over de Two Notes Torpedo Captor X. Of neem contact op via email of bel ons even.