Two Notes Revolt

3 channel High Voltage tube preamp inspired by icons Fender/Marshall/Soldano

Two Notes ReVolt is niet de zoveelste doorsnee versterker-in-een-pedaaltje: Two Notes ReVolt Guitar onderscheidt zich. Het is geïnspireerd door een drietal iconische versterkers; De preamp buis krijgt 200V spanning en dat is de kern en het geheim van deze buizen preamp; Het ontwerp is gemaakt om te integreren in een groot aantal gebruiksscenario's voor pedalboard, live en studio toepassingen; Het is iets meer als een doornsee drive/amp pedaaltje en het is een echte aanrader met zijn geïntegreerde OD-Boost-circuit voor de echte fijnproevers. Kortom Two notes’ snapt het: Your Tone Matters. Waarom genoegen nemen met iets minder dan een echte tube pre-amp voor clean/drive/lead op je pedalboard. Lees op deze pagina voor alle mogelijke toepassingen.

3-channels inspired by Icons, BASSMAN, SUPERLEAD, SLO100

"AMERICAN CLEAN" Is geinspireerd op een vroege Fender Bassman 100; een sublieme cleane heldere toon met verzadigde warmte wanneer je de gain pusht. Het is alles wat je verwacht van een Californische vintage buizenversterker uit de vroege jaren 70, ontworpen om je favorite drive/fuzz pedalen weer te geven en te laten zingen met de warmte, definitie en headroom die je nodig hebt.

"BRITISH CRUNCH" Marshall JMP Superlead is niet alleen een legendarisch geluid, het is HET geluid van zeer veel bekend gitaar legendes. Als je aan Hendrix, Van Halen, Clapton, Young denkt, denk je aan Plexi - punt uit. Het is pittig. Het straalt een onmiskenbare midrange bite uit. Het is veelzijdig en geeft je een ware variatie van klank, van vette gedempte cleans tot een schreeuwende lead geluid. Kortom, met de extra ingebouwde boost is er niets dat dit kanaal niet aankan.

"MODERN LEAD" Is een passend eerbetoon aan een voorversterker van een Soldano SLO 100. Strakke snelle responds met een briljantie definitie en een rijke gecontroleerde harmonische kant. Warme strakke toon met een perfect uitgebalanceerde gain en een flinke dosis sustain. Dit kanaal zal zeker in de smaak vallen bij ieder gitarist die zich waagt aan een nodig potje hardrock en metal.

Click HERE