Tom Petty Wildflower

Gibson Tom Petty SJ-200 Wildflower - Limited-Edition Original Gibson SJ-200 nu beschikbaar bij Guitarking

Gibson heeft met medewerking van de Familie van het wereldberoemde muziekicoon Tom Petty, zijn zeer geliefde Super Jumbo Wildflower akoestische gitaar gelimiteerd na gebouwd. Met een team van deskundige gitaarbouwers en ambachtslieden uit de akoestische custom shop (Bozeman Montana) is er ongeveer 10 jaar gewerkt aan een recreatie van deze zeer iconische gitaar. Wij bij Guitarking zijn erg blij om er 1 van te mogen aanbieden.

Het origineel

De oorspronkelijk Tom Petty SJ-200 Wildflower Gitaar is door Gibson rond 1996 voor Tom Petty gemaakt in zijn zeer productieve periode van songwriting, opnames en optredens rond de release van zijn Wildflowers-album.

Kost wat kost

Koste nog moeite zijn gespaard om ervoor te zorgen dat de gitaar voldoet aan de muzikale normen van Tom en de specificaties die hij wilde voor het allerbeste resultaat. Alan Weidel heeft dit instrument nu ook weer op de proef gesteld, net als bij alle kenmerkende gitaarmodellen van Tom Petty.

 

Genieten van dit grote geluid

Tom bespeelde zijn SJ-200 tijdens het schrijven en opnemen van Wildflowers en voor ons is het een eer en een voorrecht om dit zeer bijzonder topstuk van Gibson Custom Montana te mogen verkopen om zijn muzikale meesterwerk door te laten leven. Op die manier kunnen ook andere weer genieten van dat prachtige, grote akoestische geluid van de SJ-200 waar hij zo van hield. Bent u mogelijk geintereseerd in dit mooie zeldzame instrument (slechts 100 stuks wereldwijd) klik dan HIER om hem te bekijken in onze webshop. Of bel ons voor een afspraak om het instrument te komen bekijken/beluisteren.