Taylor Builders Edition 324CE 2020

Nieuwe Taylor Builders Edition 324CE met zeer uniek hout gemaakt volledig massief model

De nieuwe Builder Editie 324ce is gemaakt met Urban Ash voor erg mooie akoestische eigenschappen. Deze Builder Edition 324ce staat ook model voor Taylor Guitars vooruitstrevende filosofie, passie en betrokkenheid met het milieu. Kijk voor meer info over dit model op deze nieuwspagina of op de productkaart van dit model.

Beveled Cutaway

De hoogste fretten op de neck zijn meer bereikbaar dan ooit dankzij de ergonomische contouren van de zogenaamde cutaway. Deze positie uitsparing heeft nml een schuine afvlakking voor een betere bereikbaarheid en speelcomfort.

 

Rolled Edges

Met de laatste ontwikkelingen en nieuwe technieken zijn de randen van de fretboard en de body ronder bijgewerkt voor een meer uitnodigend en comfortabel gevoel. Kortom deze prachtige Taylor Builders Edition akoestische steelstring gitaar speelt en voelt nu nog beter.

 

Gotoh 510 tuners / V-Class bracing

 

Deze gotoh 510 tuners zijn niet alleen mooi om te zien, maar door de afgeronde vorm voelen ze ook heel fijn in de hand. De 510 tuners hebben bovendien een overbrengings ratio van 21:1 waardoor je een ultra precieze controle  over de stemming van je gitaar hebt. Samen met de verbeterde intonatie door de V-Class bracing van de gitaar heb je met deze Taylor Builders Edition 324CE een maximaal gestemd instrument.

 

 

 

Voorraad

De Nieuwe Taylor Builders Edition 324CE is op voorraad in onze winkel of HIER direct te bestellen in onze webshop.