Pod Go

De Line 6 POD GO, De Compacte totaal oplossing van dit moment. Zojuist weer volop binnengekomen en direct vanuit voorraad leverbaar is de Line 6 POD GO! Maar wat maakt deze zo uniek en goed hoor ik je zeggen?  Op deze nieuwspagina leggen we het je uit!      

De Line 6 POD GO

Line 6 POD is inmiddels al jaren een voorloper op het vlak van multi-effect processors en met de nieuwe digitale gitaar ontwikkelingen anno 2021 zijn alleen nog maar meer opties aan toegevoegd. 
 
Allereerst is natuurlijk de vraag: Waarom kiest men voor een POD? Er zijn toch al heel veel versterkers en effecten op de markt?.. Klopt, maar er zijn maar weinig merken die zo innovatief met deze techniek omgaan als Line 6. Jarenlange kennis en investering in het perfectioneren van deze technieken zijn er door dit merk en haar experts al ingestopt, voorafgaand van deze nieuwste POD GO. En we kunnen dus ook met zekerheid zeggen, dat je als gitarist in deze prijsklasse weinig tegen zult komen wat deze kwaliteit en diversiteit zal evenaren!
 
 

Op verschillende manieren te gebruiken

De gitarist tegenwoordig is erg divers, niet alleen in het spelen van meerdere muziekstijlen, ook het spelen op/in verschillende manieren en situaties waarin de POD GO gebruikt kan worden. Zo heb je dus de mogelijkheid om zowel thuis, op het podium, repetitie of studio deze POD makkelijk in te zetten. Met een erg breed scala aan verschillende Amps, effectenen/sounds, simpele bediening, overzichtelijkheid, het maken van snapshot presets, een app waarin je al je presets tot in detail kunt aanpassen en door de IR compatibiliteit heb je letterlijk alles binnen handbereik!
 
 

HX effecten, op component niveau gemaakte effecten.

De POD GO bevat op component niveau gemaakte effect modellen van alle bekende effecten zoals: Overdrive, Distortion, Fuzz, Reverb, Delay, Chorus, Phaser, Flanger, Pitchbender/Octaver, Ring Modulator, Boost etc. Ook heb je dankzij het expressie pedaal de mogelijkheid om Wah, Volume en andere parameters binnen je effecten te kunnen bedienen. En natuurlijk zou het niet compleet zijn wanneer er niet een looper functie in zit waarmee je jezelf kunt opnemen en overdubben, zodat je je eigen composities of favoriete covers helemaal kunt perfectioneren en experimenteren. 
 
 

Het Zwitsers zakmes voor de moderne gitarist

Voor Home Recording en live situaties is de POD GO ook erg geschikt! Aansluiten op je geluidskaart/laptop/PA systeem/Monitor is een fluitje van een cent. We hebben het al eerder genoemd, de IR optie helpt je in deze situatie om de ideale sound te realiseren. IR staat voor “Impulse Response” en dit zorgt ervoor dat het digitale geluid van je POD GO dat warme en organische karakter krijgt van een speaker/speakercabinet. Je hebt de keuze uit verschillende opties als het om IR’s gaat en dit biedt je de mogelijkheid om je geluid perfect te fine tunen voor jouw opname of live set, zonder dat er nog een versterker aan te pas hoeft te komen! 
 
Kortom, een werkelijk Zwitsers zakmes voor de moderne gitarist!
 
Via onderstaande link vind je alle info omtrend de specificaties van de POD GO en kun je hem direct bestellen om jouw set-up te verrijken:
 
Klik HIER om de Pod Go te bekijken of bestellen, ze zijn ruim op voorraad en direct leverbaar in verzegelde doos vanuit ons magazijn.