OX TOP AMP BOX

Wil jij ook eenvoudig met je favoriete buizenversterker op alle volumes een speakerkast/studio microfoon setup?

De Universal Audio OX top amp box is een premium reactive load box en gitaar opname systeem. Met deze OX Amp Box kun je op een eenvoudige manier je eigen favoriete buizenversterkers van speaker/speakerkast-emulatie en studiomicrofoon-emulatie voorzien. Het is heel eenvoudig, sluit de speakeruitgang van je buizenversterker direct aan op de OX Amp Box en voila - je kunt direct aan de slag. Voor thuis- of studiogebruik heb je dus geen speakerkast en geluidsdichte ruimte meer nodig.

Heel veel mogelijk met bv. je eigen 1 kanaals vintage Amp

Met de OX Amp Box kun je de versterker op allerlei manieren instellen zonder rekening te hoeven houden met speelvolume, akoestiek of overspraak. Stel je versterker clean in, met veel headroom - of met de eindtrap verder open voor het perfecte oversturingsrandje - of helemaal open voor een over-the-top eindbuizenvervorming.

Gratis software App.

Met de software kun je o.a diverse impulse responses, speakeremulaties en microfoontypes kiezen. Je kunt zelfs de virtuele microfoonplaatsing bepalen, en alsof dat nog niet genoeg is heeft de OX bovendien ook nog eens reverbs en effecten die je kan in stellen. 

Power attenuator voor podium toepassing

Live op het podium sluit je de OX Amp Box aan tussen de speakeruitgang van je buizenversterker en je speakerkast. Met de ingebouwde attenuator van de OX kun je het volume van de speaker op het podium harder of zachter zetten (of zelfs helemaal stil) zonder de instellingen van je versterker zelf te hoeven veranderen

Kortom:

Hou je van het geluid van een verder opengedraaide eindversterker met een aangenamer volume op het podium en wil je een perfect uitgelijnde versterkersound op de mengtafel dan is dit wellicht het perfecte stuk gereedschap voor jou.