Fender Custom Shop – New Arrivals!

Nieuwe prachtgitaren op voorraad

De laatste weken zijn er weer prachtige Fender Custom Shop gitaren binnengekomen. We stellen je graag voor aan de laatste 9 beauties die zijn binnengekomen: zeven Stratcocasters, een Jaguar en een Jazzmaster. Al deze gitaren hebben de beste bouwkwaliteit die je bij Fender kunt krijgen, met grotendeels vintage specificaties en hier en daar een modernere upgrade.

Klik op de betreffende foto als je meer wilt weten over een specifiek model, of neem contact met ons op.

Offsets: Jazzmaster en Jaguar

De Jaguar en de Jazzmaster worden offset-modellen genoemd, vanwege hun asymmetrische bodyvorm. De Jazzmaster heeft de gebruikelijke mensuurlengte; de Jaguar is een klein beetje korter.

Beide gitaren hebben een heel eigen karakter, dat typisch Fender is maar toch heel anders dan de bekendere Stratocaster en Telecaster modellen. Wees welkom om ze in onze winkel te vergelijken met elkaar en met de andere gitaartypes!

Stratocasters

De zeven Stratocasters die binnen zijn gekomen zijn weer van sublieme kwaliteit en hebben allemaal een eigen, iets verschillend karakter. Ieder zal daarom zijn eigen voorkeur hebben in klank en speelgevoel. De kleuren zijn historisch correcte custom-kleuren, waarvan sommige behoorlijk zeldzaam zijn. Ook bij deze gitaren geldt: wees welkom om ze op je gemak te komen proberen en vergelijken. Meer informatie kunnen we uiteraard ook telefonisch aan je geven, of per mail of Messenger.

Nieuwsbrief

Twitter updates

Volg ons op Twitter!