Mayones 40th Anniversary Mastergrade Koa

Guitarking feliciteert Mayones met hun 40-jarig jubileum. Ter gelegenheid van deze mijlpaal van het Poolse merk, creëerde Mayones 40 gitaren met unieke specificaties. Deze gitaren werden beschikbaar gesteld voor alle Mayones dealers wereldwijd door middel van een loting. Om het event compleet te maken werden er naast deze 40 exclusieve modellen, 3 ‘Master Series’ gitaren gemaakt. Met trots kondigen we aan dat Guitarking een van deze Master Series heeft weten te bemachtigen.

In Boekel?

Zoals eerder aangegeven zijn er speciaal voor het 40 jarige bestaan 40 gitaren gebouwd waarvan maar drie juweeltjes de mastergrade titel mogen dragen. 

Met trots kondigen we aan dat Guitarking één van de drie unieke Mastergrade modellen heeft weten te bemachtigen, en niet zomaar eentje… de 40TH anniversary Regius 6 Mastergrade Koa!

Dit is uit de Mastergrade modellen de enige Regius, de andere Mastergrades zijn van het geschroevde Duvel model.

We hebben het dus hier echt over een zeer unieke wereldwijde one off met een ongelofelijk mooie full KOA Mastergrade top. Deze gitaar word geleverd met papieren, een speciaal certificate op flame hout gelaserd en een speciale hoes met 40th anniversary borduring. Het is een absolute masterpiece die altijd verbonden zal zijn met het heugelijke feit en de ongelofelijke prestaties van het Poolse Familie bedrijf Mayones in hun veertig jarige bestaan.

 

Hier nog wat specificaties op een rij

Met een prachtige Koa Top en bijpassende Koa Headstock was deze Regius het echte paradepaardje van het Mayones 40TH anniversary evenement.

Uitgerust met Stainless Steel frets, Bare Knuckle TKO Zebra-pickups, Hipshot Locking-Tuners en met bladgoud ingelegde (push/pull) volumeknop, is het een van de meest premium gitaren die we ooit in onze winkel hebben gehad. De Swamp Ash body geeft de Regius het karakter en gewicht waar we allemaal van houden.

Bekijken en beluisteren in productkaart

Bekijk HIER alle detail foto's van de gitaar in de productkaart en als u op het video tabje in de product kaart klikt kunt u bovendien de gitaar beluisteren en bekijken in onze winkel. U kunt de gitaar ook op onze speciale Custom Shop Lounge pagina bekijken door op de volgende link te klikken. Klik daarvoor HIER