Marshall Studio Series

Compacte heruitgaven van de Marshall gitaarversterkers uit de jaren '60, '70 en '80

Het legendarische versterkermerk Marshall heeft een aantal klassieke modellen in een kleiner formaat uitgebracht. Het zijn heruitgaven van de populairste Marshall gitaarversterkermodellen van de 60s, 70s en 80s, maar dan in een 20 Watt versie. Ze hebben de klassieke looks, ze zijn compacter, lichter in gewicht, en bovendien ze hebben de bekende vette sound op iedere gepast volume voor thuis, studio of op het podium. Alle modellen zijn voorzien van een ingebouwde effects-loop om volledig aan alle wensen van deze tijd te voldoen. Kom eens langs en probeer ze zelf uit in onze testruimtes!    

Studio series?

De Top en Combo modellen uit deze serie zijn heruitgaven van de meest populaire Marshall gitaar versterkers van de 60’s, 70’s en 80’s in een Compacte 20Watt versie. Met een ingebouwde volume reductie kan je schakelen tussen 20 en 5 Watt. De modellen zijn voor alle mogelijke toepassingen ook voorzien van een effecten loop tussen de voor en eindversterker. Deze klassieke modellen zijn zeer compact, volledig en zonder extra power attenuator Thuis, in de Studio of op het podium met ieder gewenst volume te gebruiken. Compact, licht in gewicht, klassieke looks en een rocksound zoals we ze al meer dan 50 jaar kennen en herkennen.

DE STUDIO VINTAGE MODELLEN

De Studio Vintage is gebaseerd op de vintage JMP 1959 Super Lead. Met het controlepaneel van plexiglas, heeft hij de bekende look uit de late jaren '60. Deze zogenaamde "plexi"-amps stonden bekend om hun luide 100 watt vermogen en zeer bruikbare toonregeling. De plexi-sound van de Studio Vintage is typisch classic rock, maar is ook in vele andere stijlen inzetbaar. Het model is beschikbaar als een compacte 20 watt top of als combo. Klik op de foto's hieronder voor gedetailleerdere informatie over het model.

DE STUDIO CLASSIC MODELLEN

De Studio Classic is een kleine heruitgave van de klassieke JCM800 2203 die in 1980 werd geïntroduceerd. Dit zeer populaire en legendarische model is al sinds de introductie erg geliefd in de heavy metal en rock scene en is gebruikt door de bekendste rockgitaristen. De Studio Classic is beschikbaar als een compacte 20 watt top of als combo. Klik op de foto's hieronder voor gedetailleerdere informatie over het model.