Lockdown?? GUITARKING ROCKS ON!

Lockdown is drie weken verlengd, maar we hebben heel veel nieuws en in deze tijd zeker niet stil gezeten.

De lockdown is verlengt met 3 weken, maar we hebben met Guitar King zeker niet stil gezeten! Zo hebben we een heleboel nieuws voor jullie. We gaan je op deze pagina laten zien waar we mee bezig zijn geweest. Er zijn bijvoorbeeld erg mooie nieuwe Fender en Gretsch modellen op komst. We zijn weer full-line Ibanez Dealer/Prestige Dealer geworden. We hebben een hele vette Guitar King Amps lijn laten samenstellen en we hebben de winkel een toffe upgrade gegeven! Hieronder meer info over al deze punten:

Fender Nieuws Q1 2021

Afgelopen week zijn er nieuwe gitaren bij Fender gelaunched tijdens een speciaal online dealer event. Zoals al eerder bekend gemaakt is er een nieuwe en verbeterde American Professional II lijn geïntroduceerd. Maar daarnaast hebben we nu ook de Ultra Luxe lijn, een vernieuwing op de Ultra, met o.a. Stainless Steel frets, 10”-14” Compound Radius, verbeterde body contour en locking stemmechanieken! Ook nieuw is de 75th Anniversary Collection, hiermee word de 75ste verjaardag van Leo Fender’s revolutionaire gitaar designs gevierd met special edition modellen om deze iconishce Fender gitaren te eren. Daarnaast is er de nieuwe Noventa lijn. Te gekke P-90 uitgeruste gitaren met een unieke look, maar ook moderne feel, verkrijgbaar in Telecaster, Stratocaster en Jazzmaster variant. De Hard Rocker word ook niet vergeten! Speciaal voor deze doelgroep heeft Fender de 80’s ogende Boxer Series uitgebracht. Een dual humbucker rock monster zonder slagplaat.
Dan zijn er ook de nieuwe artist modellen: De Chrissie Hynde Telecaster, Ben Gibbard Mustang en Jason Isbell Custom Telecaster. Maar dat is nog niet alles! Fender verwend de liefhebber nog eens extra door ook twee hele vette ’68 Custom Amps uit te brengen, namelijk de ‘68 Custom Pro Reverb en de ‘68 Custom Vibro Champ Reverb! Genoeg moois om zeker eens te bekijken via de links hieronder en natuurlijk om te komen testen wanneer de maatregelen het weer toestaan.

In de eerste batch zullen we van deze nieuwe collectie de volgende modellen binnen gaan krijgen:

Fender '68 Custom Pro Reverb                          
Fender '68 Custom Vibro Champ Reverb                                                                          
Fender Noventa Stratocaster PF Crimson Red Transparant                                   
Fender Noventa Jazzmaster MN Fiesta Red                              
Fender Noventa Jazzmaster PF Walnut                            
Fender Noventa Telecaster MN Vintage Blonde                                    
Fender Noventa Telecaster MN Fiesta Red                                   
Fender Noventa Telecaster PF 2 Tone Sunburst                                   
Fender 75TH ANV CMRTV Stratocaster MN 2 Color Sunburst                            
Fender 75TH ANV CMRTV Telecaster MN VIB 2 Color Sunburst                         
Fender AM PRO II Stratocaster RW 3 Tone Sunburst                                 
Fender ULTRA LUXE Telecaster RW Transparant Surf Green                            
Fender Jason Isbell Custom Telecaster RW 3 Color Chocolat Burst                          
 

Gretsch Guitar Nieuws Q1 2021

Dit elegante merk heeft ook niet stil gezeten en introduceerde afgelopen week een aantal nieuwe Electromatics en Streamliners die we niet konden weerstaan. OA. de nieuwe Gretsch Streamliner centre block/centre block juniors in two tone Finished top/natural back met helemaal nieuw ontwikkelde Fidelsonic P90 pickups en bigsby tremelo zijn erg uniek en direct besteld, wij kunnen niet wachten om ze uit te proberen. Zie hieronder welke pareltjes we hebben besteld om onze Gretsch collectie uit te breiden!

Gretsch G5622T Electromatic CB DC Speyside                             

Full-Line Ibanez Prestige Dealer

Terug van weggeweest bij Guitar King, lange tijd ons hoofdmerk geweest in de begin jaren. Inmiddels hebben we het merk weer herondekt en zijn we erg enthousiast over de nieuwe lijn. We zijn als volledige Prestige dealer ingestapt dat houdt in dat we de complete lijn zullen gaan aanbieden. Binnen de komende weken zullen deze gitaren geleverd gaan worden en enkelen zijn zelfs nu al op voorraad.

Vol trots presenteren we de modellen die we in de eerste batch zullen binnen krijgen:

Ibanez AZ2402 Pearl White Flat Prestige
Ibanez RGR652AHBF Weathered Black Prestige
 
 

Guitar King Amps by Lighttown Tube Amps

Lighttown Tube Amps heeft  in samenwerking en exclusief voor Guitar King een aantal   
hoogwaardige compromieloze versterkers ontworpen, ze zijn gebaseerd op een aantal all-time classics in nieuw jasje. Deze versterkers zijn volledig handwired en handbuilt. De modellen die we inmiddels testklaar hebben staan zijn:

Overdrive Special Combo/Head “dumbleator optie”
Streel String Singer
3 Kanaals Plexi special “brownsound”
 
Een kleine tweed 112 combo is op dit moment in ontwikkeling

Houd onze social media kanalen goed in de gaten, want daar zullen al regelmatig speelfilmpjes voorbij komen waarop deze amps te bewonderen en te beluisteren zijn! 

Guitarking shop upgrade

Guitarking ziet steeds meer mensen die beginnen met akoestisch gitaar spelen. We hebben daarom hard gewerkt aan een upgrade die meer ruimte en comfort creëert in de winkel, en ons akoestische aanbod vergroot. Op deze manier hopen we gitaristen nog beter te kunnen ondersteunen in hun keuze binnen onze kwaliteitsmerken o.a. Taylor, Gibson Montana, Martin, Epiphone Masterbilt, Blueridge etc.

Kom na de lockdown gerust eens langs om een kijkje te nemen en we staan weer graag voor u klaar.