Sheewawah Live instore & GuitarSystems pedals demo

Zaterdag 28 april, de dag na Koningsdag, feesten we nog even vrolijk door bij Guitarking!

Zaterdag 28 april, de dag na Koningsdag, feesten we nog even vrolijk door bij Guitarking! 's Middags kun je bij ons komen genieten van een instore-optreden van Sheewawah, de nieuwe band rondom zanger/gitarist/liedjessmid Jeroen Kant. Ook komt Ad van Dongen van GuitarSystems zijn te gekke pedalen demonstreren, van binnen en van buiten! Ze zijn die dag ook met 10% korting te koop, evenals onze voorradige Jackson Ampworks versterkers.

SHEEWAWAH

Sheewawah bestaat uit Jeroen Kant, bassiste Judith Renkema en drummer Gino Bombrini. Grandioze zompige moddervette bas, stuwende drumklappen en duizelingwekkende aardse lead-gitaar. De wortels diep in de Amerikaanse muziekgeschiedenis, de kop alert in de wind. Levendig, toegewijd en frontaal!

 

GuitarSystems demo door Jeroen en Ad

GuitarSystems is een samenwerking van Paul Lenders en Ad van Dongen. Hun pedalen en gitaar-tools voor het podium worden wereldwijd door profs gebruikt. Ad ontwierp naast o.a. de VibeTool, TrebleTool, FuzzTool en BenderTool ook onze unieke GuitarKing Silverfuzz, een heel veelzijdige variant op het Fuzz Face circuit, die tot onze trots erg populair is gebleken. Ad plaatst deze middag zijn pedalen in een historische context en laat zien waarom ze zo bijzonder zijn. Een must voor pedalenliefhebbers! Zelf uitproberen kan uiteraard ook en aanschaffen kan zoals gezegd met 10% korting.

Live Instore Sheewawah op Jackson Ampworks versterker om 15:30

Wij van Guitarking zijn fan van deze band en nodigen je uit om bij deze instore Sheewawah in volle (elektrische) glorie te komen bewonderen. Jeroen speelt op een Jackson Ampworks versterker. Wil jij ook een Jackson Ampworks amp, dan kun je deze middag bij ons met 10% korting een voorraad-model Jackson Ampworks amp aanschaffen!

 

Nog even alles op een rijtje

Zaterdag 28 april bij Guitarking in Boekel
  • 13:30 GuitarSystems - Demonstratie en Q&A door Ad van Dongen.
  • De hele dag 10% kortingen op GuitarSystems pedalen.
  • De hele dag 10% kortingen op Jackson Ampworks voorradige modellen.
  • 15:30 Sheewawah - instore optreden, gratis toegang en drankjes.

Nieuwsbrief

Twitter updates

Volg ons op Twitter!