Cycle for plan Guatemala

Koop een leuk artikel en help daarmee bovendien een tienermeisje in Guatemala.

Mijn dochter Sil van Dommelen en ik willen samen met het hele Cycle for Plan team aandacht vragen voor een heel mooi project van Plan NL om de meisjes in Guatemala te helpen aan een betere toekomst. Om dit doel te bereiken is wel wat geld nodig. De producten op deze pagina zijn ter beschikking gesteld door lieve vrienden en bedrijven om onze actie een warm hart toe te dragen. De volledige opbrengst van deze artikelen zal ten goede komen aan de sponsor meisjes en de Plan NL projecten in hun plaatselijk omgeving in Guatemala.Tijdens een 500km lange mountainbike tocht in Guatemala zullen we zelf onze sponsor kinderen en projecten gaan bezoeken. Lees hier meer over onze uitdaging.

Persoonlijk sponsor pagina's

Voelt u zich ook betrokken bij ons project en wilt u ook iets ter beschikking stellen of op andere manier een bijdrage leveren?  U kunt ons bereiken per mail of bellen op 0655157487. U kunt ons ook direct sponsoren op onze Cycle for PLan sponsor pagina's

 

Alvast enorm bedankt voor jullie steun en bijdrage.

 

Wiknie single speed fixed gear art/bike

Wim Teunissen van Wiknie Singlespeeds & Fixed gear bikes, heeft ons een super gave, hand gedesignde, fiets gesponsord. Er is er maar een van op de hele wereld. Het is natuurlijk een fiets maar door het unieke design ook zeer geschikt als decoratie stuk op bijvoorbeeld het kantoor of in de winkel.100% van het geld zal natuurlijk naar Cycle for Plan Nicaragua gaan, daarom gaan we voor het hoogste bod. Bel 06-55157487 voor meer informatie en om mee te bieden op deze zeer unieke single speed fiets.

 

Taylor Academy 10 ***Bear Claw

Deze  Taylor Academy 10 Bear Claw is een zeer unieke vondst. Het komt zelden of nooit voor dat een standaard Sitka Spruce top deze mooie tekening vertoond. Dit exemplaar is gevonden tussen een zeer grote hoeveelheid en beschikbaar gesteld door het Amerikaanse bedrijf Taylor Guitars om zoveel mogelijk sponsor geld op te halen voor de tiener meisjes in Guatemala. De gitaar word nu hier op de webshop of in onze winkel verkocht en geleverd inclusief luxe stevige Taylor hoes en 12 jaar garantie. Let op we hebben maar 1 exemplaar beschikbaar en ze zijn niet na te bestellen. De prijs is enkel 100 euro meer als een normale Academy 10 en u krijgt hiervoor een heel mooi instrument en u helpt hiermee ook nog eens een aantal tienermeisjes in Guatemala. Voor de duidelijkheid de volledige opbrengst (695.- euro) van de gitaar word gedonneerd aan het project in Guatemala. U krijgt een betaalbewijs van Cycle for Plan en van Guitarking zodat het eventueel voor u bedrijf aftrekbaar is. Bent u geinteresseerd in dit zeer mooie unieke exemplaar klik dan HIER

Ibanez S470 Quilted Maple

Deze Ibanez S470 Quilted Maple electrische gitaar is  beschikbaar gesteld door Ton van Extel van de prog rock band Argus. Was u toch al op zoek naar een mooie electrische gitaar dan steun je met aankoop van deze gitaar bovendien ook nog eens een goed doel. VERKOCHT 
 
 
 

Gibson Joe Bonamassa, Steve Vai, Kenny Wayne Shepherd, Guz G etc.

Deze zeer unieke Gibson is beschikbaar gesteld door Guitarking uit Boekel om ons Cycle for plan project in Nicaragua te steunen. Heb je interesse in deze zeer Unieke handgesigneerde Gibson? bieden kan al vanaf 999 euro, je steunt daarmee bovendien een heel mooi en goed doel. Wij zijn je nu al dankbaar. We hebben het hier over een One of a Kind zeer uniek stuk met zeer gewaardeerde namen. Het is een regelrechte aanrader voor een verzamelaar en daardoor ook een unieke geld belegging voor de toekomst. VERKOCHT!

 

PRS Accesoires

Deze PRS accesoires zijn beschikbaar gesteld door PRS USA Guitars. Snaren, Plectra en een bandje. We hebben ook nog een mooi hand gesigneerd PRS electrisch gitaar boek en zeer uniek hand gesigneerde Backplates van Mark Tremonti, Mark Holcomb (Periphery) en Paul Reed Smith. Die laatste items zullen we nog los aanbieden. Voor de PRS accesoires klik HIER.

 

Handsigned PRS Mark Holcomb backplate

Deze zeer unieke Hand gesigneerde Mark Holcomb PRS Guitars backplate is beschikbaar gesteld door PRS USA om ons Cycle for plan in Nicaragua te steunen. Heb je interesse in deze zeer Unieke handgesigneerde backplate? bieden kan al vanaf 15.- euro, je steund daarmee bovendien een heel mooi doel. Wij zijn je nu al dankbaar. Klik HIER voor meer en om te bieden.

Handsigned PRS Mark Tremonti backplate

Deze zeer unieke Hand gesigneerde Mark Tremonti PRS Guitars backplate is beschikbaar gesteld door PRS USA om ons Cycle for plan in Nicaragua te steunen. Heb je interesse in deze zeer Unieke handgesigneerde backplate? bieden kan al vanaf 15.- euro, je steund daarmee bovendien een heel mooi doel. Wij zijn je nu al dankbaar. VERKOCHT!

 

Handsigned PRS Paul Reed Smith backplate

Deze zeer unieke Hand gesigneerde Paul Reed Smith PRS Guitars backplate is beschikbaar gesteld door PRS USA om ons Cycle for plan in Nicaragua te steunen. Heb je interesse in deze zeer Unieke handgesigneerde backplate? bieden kan al vanaf 15.- euro, je steund daarmee bovendien een heel mooi doel. Wij zijn je nu al dankbaar. VERKOCHT!

PRS Electric Guitar Book Signed by Paul Reed Smith

Dit zeer unieke hand gesigneerde Paul Reed Smith PRS Electric Guitar Book is beschikbaar gesteld door PRS USA om ons Cycle for plan in Nicaragua te steunen. Heb je interesse in dit mooie handgesigneerde book ? bieden kan al vanaf 35 euro, je steund daarmee bovendien een heel mooi doel. Wij zijn je nu al dankbaar. Klik HIER voor meer info of om mee te bieden.


Nieuwsbrief

Twitter updates

Volg ons op Twitter!