Corona

In deze onzekere tijden wil Guitarking jou graag op de hoogte houden van hoe wij als winkel omgaan met de huidige situatie rondom het coronavirus (COVID-19).

We zijn open, met extra maatregelen

GuitarKing volgt de richtlijnen van de overheid en het RIVM, want de veiligheid van iedereen staat voorop. De winkel is wel gewoon open. We zullen er alles aan doen om jou als klant dezelfde service en kwaliteit te bieden die je van ons gewend bent.

We nemen natuurlijk extra maatregelen op het gebied van hygiëne. Zo houden we de kans op besmetting zo klein mogelijk. Hierbij rekenen wij ook op jouw medewerking.

Nieuwe openingstijden

We hebben vanaf nu aangepaste openingstijden. Eventueel kunnen we je op afspraak ook buiten deze tijden van dienst zijn. Dus mocht je deze tijden verhinderd zijn, bel of mail gerust.

Onze nieuwe openingstijden zijn:

Maandag: gesloten
Di t/m vr: 11.00 – 18.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: gesloten

Heb je liever contact op afstand?

Voor wie liever contact op afstand heeft: we zijn gewoon bereikbaar via de mail, via Facebook of per telefoon. Online bestellen kan natuurlijk ook via onze site.

Stay safe!

Tot slot: ons team wil iedereen graag sterkte wensen in deze onzekere tijd. Laten we goed voor elkaar zorgen. Blijf gezond, volg de richtlijnen op en hou vol!