An Evening with Martin & Co

Guitarking 35 jaar uitnodiging 23 februari 2024

Guitarking bestaat dit jaar 35 jaar en organiseert het hele jaar door diverse events.Vrijdagavond 23 februari de eerste. Samen met Martin and Co.Je bent van harte welkom op deze gezellige avond. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Er is zelfs live muziek met niemand minder dan Ed Struijlaart! De Gitaarmannen Podcast gitarist!!  

Inhoud van het Martin en Co event bij Guitarking

THE HISTORY OF MARTIN & CO BIJ GUITARKING IN BOEKEL Kom op vrijdagavond 23 februari langs bij Guitarking om alles te ontdekken over deze gitaren. We starten de avond met een interactieve infosessie over de geschiedenis van Martin & Co en wat het merk en de gitaren zo speciaal maakt. Daarnaast is er ook livemuziek, de mogelijkheid om vragen te stellen aan de specialisten en er kunnen natuurlijk ook gitaren geprobeerd worden. 

MAAK ALS EERSTE KENNIS MET DE NIEUWTJES VAN DE NAMM 2024 Verschillende nieuwe producten van NAMM 2024 zullen aanwezig zijn in de winkel. Wees bij de eersten om deze in levenden lijve te zien en te ontdekken.

MARTIN & CO LUTHIER  Breng JOUW Martin & Co gitaar mee naar de winkel voor een gratis check up en restring met de nieuwe Luxe By Martin Kovar-snaren, dit door één van de Martin & Co luthiers. Maximaal één gitaar per aanwezige.

CUSTOM SHOP GITAREN Maak kennis met unieke Custom Shop gitaren met premium houtsoorten en unieke kenmerken. Er zijn Martin & Co specialisten aanwezig die je hierover van alles kunnen vertellen.

DEALS & GIVEAWAYS Speciale deals en speciale prijzen die enkel op deze avond beschikbaar zijn. Alle aanwezigen maken ook kans op Martin & Co goodies.