Nieuws van Guitarking

Koningsdag 2021

Aankomende Dinsdag is het weer Koningsdag. Dus houd dinsdag onze facebook pagina en/of website goed in de gaten, We zijn met de winkel dan gesloten maar willen deze speciale dag als Guitar King(!) uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan.want er zit een leuke actie aan te komen die je niet wil missen! ; )

Op woensdag zijn we uiteraard weer open en gaan de nieuwe versoepelingen van de corona maatregelen in. Zo kun je onze winkel weer bezoeken zonder afspraak. Echter willen we iedereen er wel vriendelijk op wijzen dat we nog wel aan een aantal basis maatregelen moeten voldoen. Zoals het dragen van een mondkapje en het voldoende afstand houden van elkaar. We zijn erg blij dat we weer steeds meer als van ouds voor jullie klaar mogen staan. We kijken uit naar je bezoek! : )

Alvast een fijne koningsdag gewenst!

Lees verder »

Lockdown?? GUITARKING ROCKS ON!

De lockdown is verlengt met 3 weken, maar we hebben met Guitar King zeker niet stil gezeten! Zo hebben we een heleboel nieuws voor jullie. We gaan je op deze pagina laten zien waar we mee bezig zijn geweest. Er zijn bijvoorbeeld erg mooie nieuwe Fender en Gretsch modellen op komst. We zijn weer full-line Ibanez Dealer/Prestige Dealer geworden. We hebben een hele vette Guitar King Amps lijn laten samenstellen en we hebben de winkel een toffe upgrade gegeven!
Hieronder meer info over al deze punten:

Lees verder »