Nieuws van Guitar King

Jared James Nichols USA

Bluesrockers opgelet! We hebben namelijk heel goed nieuws: Jared James Nichols komt een clinic geven bij GUITARKING en neemt daarvoor ook leden van zijn band mee. Neem eventueel CD, T-Shirt of Gitaar mee om te laten signeren door "the man himself". Zaterdag 13 Juli, zorg dat je deze datum alvast noteert in je agenda. Verder zullen er werknemers van Gibson en Epiphone aanwezig zijn om u vragen over deze merken te beantwoorden. Toegang en drankjes zijn gratis. Winkel is open vanaf 10 uur smorgens en aanvang van dit gratis Blues Rock optreden/clinic is om13;30.

 

Lees verder »

Fender Vintera

Nee, je bent niet op een vintage-beurs beland, met de cème de la crème van klassieke Fenders: nee, dit is het hier en nu! Fender lanceert namelijk de nieuwe serie Vintera. Wij van GUITARKING zijn waanzinnig enthousiast over deze in Mexico gemaakte gitaren. Ze hebben een vintage-uitstraling, maar met moderne bespeelbaarheid. Er is een prachtig uitgebreid aanbod aan modellen en kleuren, die we bijna allemaal hebben besteld. Een aantal zal al deze week worden geleverd; de rest wordt op korte termijn verwacht in onze winkel. Op deze pagina geven we alvast een voorproefje en maken we kennis met Vintera en Vintera Modified. Kom ze gerust eens nader bekijken in onze winkel in Boekel. De koffie staat klaar.

Lees verder »

Marshall Studio Series

Het legendarische versterkermerk Marshall heeft een aantal klassieke modellen in een kleiner formaat uitgebracht. Het zijn heruitgaven van de populairste Marshall gitaarversterkermodellen van de 60s, 70s en 80s, maar dan in een 20 Watt versie. Ze hebben de klassieke looks, ze zijn compacter, lichter in gewicht, en bovendien ze hebben de bekende vette sound op iedere gepast volume voor thuis, studio of op het podium. Alle modellen zijn voorzien van een ingebouwde effects-loop om volledig aan alle wensen van deze tijd te voldoen. Kom eens langs en probeer ze zelf uit in onze testruimtes!

 

 

Lees verder »