Nieuws van Guitar King

Epiphone New guitar Line-up

Epiphone komt met een verassend leuke nieuwe collectie op de markt en veel van deze modellen zullen al vanaf volgende week in onze winkel te zien en te koop zijn. De zeer succes volle nieuwe Gibson USA Origianal collectie is nu ook door Epiphone geproduceerd zodat ze ook voor een kleinere beurs te koop zullen zijn. Een zeer opvallend detail is dat allereerst alle modellen het vintage correcte oude Epiphone headstock terug hebben. Wij krijgen ze vanaf volgende week al binnen en zijn zeer enthousiast, kom langs om ze te bekijken, bespelen en eventueel te kopen ; )

Lees verder »

Suhr en PRS December promo

De hele maand december hebben we extra kortingen op onze huidige voorraad van onze nieuwste USA topmerken Suhr en PRS. Had u al eens aan deze merken gedacht dan is dit wellicht een mooi moment om kennis te maken. Kom eens langs in onze winkel om alle modellen te bekijken en laat u adviseren over alle bijzondere kenmerken van deze twee prachtige topmerken. Bent u wellicht geinteresseerd in een mooi exemplaar dan hebben we ook een aantal testruimtes om ze te testen. Kom deze maand een kijkje nemen in onze winkel in Boekel, de koffie staat klaar.
Lees verder »

Guitar Experience Day

Guitar Experience Day. SAVE THE DATE: ZATERDAG 2 NOVEMBER A.S.!! Op deze dag is de winkel in Boekel gesloten en organiseert GUITARKING samen met POPEI en de grote gitaarmerken een zeer unieke spectaculaire gitaardag in Eindhoven! Je bent dan van harte welkom in het klokgebouw tussen 11.00 en 17.00. Eenmalig evenement met DE Grote Merken, volle stands, give-aways, heel veel gitaren, versterkers en effecten om zelf te testen (neem je eigen gitaar mee), gratis restring acties (Dunlop strings), toffe accessoires, speciale studentenacties en supervette clinics/demo's van o.a. Peter van Elderen (TankZillapeter pan speedrock), Erjan van der Laan (productspecialist Dunlop), Bart Dietvorst (Supro), Glenn Vanherle (HeadRush), Stef Verbeurgt (Marshall). Dit mag je niet missen! Entree is gratis.

 

Lees verder »