Nieuws van Guitarking

00018-00028 Modern Deluxe Comparison

Martin guitars zijn al meer dan 180 jaar een synoniem voor kwaliteit, vakmanschap en iconisch geluid. Binnen de Martin-gitaarlijn zijn er verschillende modellen die elk hun eigen kenmerken hebben. Twee populaire modellen zijn de Martin Triple 0-18 en de Triple 0-28. Hoewel beide gitaren de kenmerkende Martin-stijl delen, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen deze modellen die van invloed kunnen zijn op het geluid en uiterlijk. In deze tekst zullen we de belangrijkste verschillen tussen de Martin Triple 0-18 en de Triple 0-28 verkennen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken bij het kiezen van een Martin-gitaar.

 

Lees verder »

Vacature Digital Content Creator

Heb jij een passie voor de muziekwereld maar kent social media voor jou ook geen geheimen? Ben je een waanzinnige verhalenverteller en ben je dagelijks actief op verschillende kanalen? En ben jij opzoek naar een functie waarin je de vrijheid krijgt om creatief en ondernemend te zijn? Bij Guitarking zoeken we naar een gepassioneerde creatieveling die ons team komt versterken. Als concent creator werk je met je eigen online strategie om en ben je verantwoordelijk voor het creëren en beheren van digitale content die onze online positie versterkt. Een echt contenttalent met een muzikale hand! 

 

Lees verder »

Two Notes Revolt

Two Notes ReVolt is niet de zoveelste doorsnee versterker-in-een-pedaaltje: Two Notes ReVolt Guitar onderscheidt zich. Het is geïnspireerd door een drietal iconische versterkers; De preamp buis krijgt 200V spanning en dat is de kern en het geheim van deze buizen preamp; Het ontwerp is gemaakt om te integreren in een groot aantal gebruiksscenario's voor pedalboard, live en studio toepassingen; Het is iets meer als een doornsee drive/amp pedaaltje en het is een echte aanrader met zijn geïntegreerde OD-Boost-circuit voor de echte fijnproevers. Kortom Two notes’ snapt het: Your Tone Matters. Waarom genoegen nemen met iets minder dan een echte tube pre-amp voor clean/drive/lead op je pedalboard. Lees op deze pagina voor alle mogelijke toepassingen.

Lees verder »