Bogner Seco Mojado Head

Sale Bogner Seco Mojado Head Bogner Seco Mojado Head Bogner Seco Mojado Head
  • Bogner Seco Mojado Head
  • Bogner Seco Mojado Head
  • Bogner Seco Mojado Head
Merk: Bogner
Productcode: 10010416112811
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€1.099,00€799,00

Deze Bogner Mojado head is geëvolueerd uit de tweede versterker van de Duende Seco Mojado het circuit is veranderd waardoor de versterker niet alleen functioneert als eindversterker, maar ook op zichzelf gebruikt kan worden als een head. Laat je niet voor de gek houden door de eenvoud van slechts een volume en een dubbele gain-tone control, deze versterker produceert sierlijke cleans tot mooie overstuurde klanken.

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd met PostNL.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 2,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!