(Used) Kings Cabinet, 4x12 V30, w/ cover

(Used) Kings Cabinet, 4x12 V30, w/ cover
  • (Used) Kings Cabinet, 4x12 V30, w/ cover
Merk: Kings-Cabinet
Productcode: Kings cab 412 + Hoes
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 995,-

English below.

Tweedehands Kings Cabinet met 4x12" Celestion Vintage 30 speakers. In zeer goede staat en compleet met beschermhoes.

Kings Cabinet is een sterk en stijf gebouwde speakerkast voor een zeer duidelijke weergave op het podium. Het is van 22 mm volledig berken-multiplex gemaakt en heeft een geheel eigen constructie waardoor het geluid beter op je spel reageert. Je krijgt daardoor bij het spelen meer controle over je instrument. Bovendien ligt hierdoor het gitaargeluid beter in de totaalmix van de band.

Deze uitvoering heeft Celestion Vintage 30 speakers maar alle Celestion en Eminence speakers zijn mogelijk in overleg; informeer naar de mogelijkheden.

De speakerkast is afgemonteerd met Penn Elcom flightcase materiaal en voorzien van zeer degelijke gelagerde Guitel wielen van 10 centimeter, waarvan twee stuks voorzien zijn van een rem. Geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis.

Used Kings Cabinet with 4x12” Celestion Vintage 30 speakers. In excellent condition, including wheels.

Kings Cabinet is a strong and rigid speaker cabinet, providing a very clear sound reproduction on stage. It is made of 22 mm birch plywood and features its own unique construction, making the sound respond better to your playing. This gives you more control more control over your instrument while playing. Moreover, the guitar sound will fit in the overall band mix better.

This version features Celestion Vintage 30 speakers but swapping them for other speakers can be arranged; please inquire about the possibilities.

The speaker cabinet is assembled with Penn Elcom flight case material and is equipped with very robust 10 cm ball-bearing Guitel wheels, two of which are equipped with a brake. Suitable for use indoors and outdoors.

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!