Bogner 412 cabinet

Bogner 412 cabinet
  • Bogner 412 cabinet
Merk: Bogner
Productcode: BC412
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 1.422,-

412SL Slant Bogner speakercabinet. De Bogner 412 cabinetten zijn jaren lang toon aangevend bij het professionele publiek. Door de degelijke bouw en topkwaliteit gebruikte materialen is de basrespons lekker chunky. Je krijgt als het ware een vetter en voller geluid. Standaard is deze kast voorzien van 16 Ohm luidsprekers serie/parellel bedraad en is de totale impendantie 16 Ohm. De kast heeft zeer mooie tolex met een werkje, grey basket weave salt & pepper speakergrill. Verder is dit mooie cabinet voorzien van twee metalen staaf handgrepen en wielen die afneembaar zijn uit metalen voetplaatje met een klem.

Kom langs en probeer dit geweldige cabinet eens uit in onze speciale test ruimte.

Breng bij voorkeur je eigen versterker mee, een speaker cabinet is immers een aanvulling op je versterker een bepalend voor wat jij persoonlijk mooi vind klinken en reageren.

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!