Kings-Cabinet 212-V30

Kings-Cabinet 212-V30
  • Kings-Cabinet 212-V30
Merk: Kings-Cabinet
Productcode: 10010512411011
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 950,-

Dit is een sterk en stijf gebouwd cabinet voor een zeer duidelijk weergave op het podium. Kingscabinet is van 22 mm volledig berken multiplex gemaakt en heeft een geheel eigen constructie waardoor het geluid beter op je spel reageerd. Je krijgt daardoor meer spelcontrole op je instrument en het geluid ligt beter in de totaalmix van de hele band. Deze uitvoering is met Celestion Vintage 30 maar alle celestion en eminence speakers zijn mogelijk. informeer naar de mogelijkheden. Het cabinet is afgemonteerd met Penn Elcom flightcase materiaal en voorzien van ZEER DEGELIJKE Gelagerde Guitel 10cm wielen waarvan twee voorzien van rem. INDOOR & OUTDOOR USE

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!