Marshall DSL40CR 40w Dual Ch VLV Combo

Marshall DSL40CR 40w Dual Ch VLV Combo
  • Marshall DSL40CR 40w Dual Ch VLV Combo
Merk: Marshall
Productcode: DSL40CR
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 719,-

DSL 40 C

Twee kanaals combo met een vermogen van 40 watt en een 12" Celestion speaker. Qua eindversterking gebruikt deze amp twee EL 34 buizen. Met de meegeleverde footswitch kan je tussen de kanalen Classic Gain en Ultra Gain schakelen. Het Classic kanaal heeft een Clean en een Crunch stand en het Ultra Gain kanaal heeft een Lead 1 en Lead 2 stand. De DSL 40C heeft een digitale reverb (Classic en Ultra) plus een Pentode (Full Power) / Triode (Half Power) schakelaar waarmee je kan kiezen of je de versterker op 40 Watt of 20 Watt wilt laten brullen.

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!