Boss Nextone Artist

Boss Nextone Artist Boss Nextone Artist Boss Nextone Artist Boss Nextone Artist Boss Nextone Artist Boss Nextone Artist
 • Boss Nextone Artist
 • Boss Nextone Artist
 • Boss Nextone Artist
 • Boss Nextone Artist
 • Boss Nextone Artist
 • Boss Nextone Artist
Merk: Boss
Productcode: 420771A32
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 629,-

VIER MACHTSFASEN, ONBEPERKTE EXPRESSIE

De BOSS Nextone-reeks combineert het klassieke buizengeluid en -gevoel met de volgende tonale diversiteit en presenteert een opwindend nieuw concept in professionele gitaarversterking. Onderscheidende kanaalgeluiden leveren een breed scala aan inspirerende tonen, terwijl vier selecteerbare analoge AB-eindversterkertypen direct toegang bieden tot de unieke kenmerken van 6V6-, 6L6-, EL84- en EL34-uitgangsbuissecties. Gesteund door onze geavanceerde Tube Logic- aanpak, herhaalt elk eindversterker-type het hele circuit van ingang tot uitgang, waardoor de complete sonische ervaring van deze kenmerkende vermogensstadia voor de eerste keer in één versterker zit.

Wil je dieper duiken met nog meer geluidsaanpassing? Maak gewoon verbinding met de Nextone Editor en word een virtuele techniek, fijnafstemming, verzakking, EQ en andere interne instellingen die perfect aansluiten bij uw individuele stijl en aanraking. Nextone bevat ook handige moderne functies voor het spelen van podia, zoals ingebouwde effecten, een line-out voor een microfoonvrije directe toon en een vermogensregeling voor expressieve cranked-amp-geluid op beheersbare volumes. En dankzij Tube Logic kunt u genieten van al het geweldige geluid en de geweldige respons van uw favoriete buisontwerpen zonder het slopende gewicht en het voortdurende onderhoudsprobleem.

 • Professionele versterker met authentieke Tube Logic-klank
 • Vier analoge klasse AB eindversterkingscircuits, selecteerbaar vanaf het paneel: 6V6, 6L6, EL84 en EL34
 • Gestroomlijnd combo-ontwerp met 40 watt aan vermogen en een aangepaste 12-inch luidspreker
 • Reinig en leid kanalen, met standaard en aangepaste modusopties
 • Dynamisch responsieve vermogensregeling voor aangezwengeld geluid en respons bij lagere volumes
 • Nextone Editor (Mac / Windows) voor het aanpassen van interne versterkerparameters, inclusief tone stack-type, EQ, sag, bias, effecten, systeeminstellingen en nog veel meer
 • Boost- en Tone-schakelaars voor het toevoegen van crunch en sparkle
 • Ingebouwde delay-, tremolo- en reverb-effecten, plus loop voor het patchen van externe effecten
 • Externe luidsprekeraansluitingen: één 8 ohm en twee 16 ohm
 • Lijn, USB en telefoons / opname-uitgangen, met drie Air Feel mic'd cab-instellingen die kunnen worden geselecteerd via de Nextone Editor
 • Ondersteuning voor direct opnemen en opnieuw versterken via USB

Volgende generatie gitarenversterking met Tube Logic

Geachte alom geprezen door gitaristen, levert de Tube Logic ontwerpaanpak real-deal geluid, gevoel en respons door het complexe interactieve gedrag van buizenversterkers op elke manier te reproduceren. Dit uitgebreide proces biedt ook waardevolle voordelen voor de spelers van vandaag, waaronder een grotere betrouwbaarheid, minder gewicht en onderhoudsvrije bediening. Tube Logic evolueert nog verder met de Nextone-serie, waardoor de toegang tot dieptetoneigenschappen wordt ontsloten die met traditionele buisontwerpen onpraktisch of onmogelijk zijn. Een Nextone-versterker legt de echte responskenmerken van de meest beroemde versterkerontwerpen binnen handbereik, waardoor je je geluid met ongeëvenaarde precisie kunt aanpassen.

Directe vermogenversterker herhaling

In een op buizen gebaseerde gitaarversterker is de voorversterker belangrijk voor basistoonvorming, maar het is het ontwerp van de eindversterker dat de algemene sonische handtekening en speelgevoel bepaalt. Bij de meeste versterkers wordt een specifiek type uitgangsbuis gebruikt, terwijl bij een beperkt aantal versterkers verschillende stroombuizen kunnen worden verwisseld. Helaas vereist dit proces meestal vervanging van de fysieke buis en werktijd met een tech, waardoor het duur en onhandig is. Voor het grootste deel moest je echt meerdere versterkers kopen om toegang te krijgen tot de unieke toonkarakteristieken van verschillende uitvoerbuissecties ... tot nu toe.

Nextone verandert dit allemaal met de mogelijkheid om onmiddellijk de analoge klasse AB eindtrapsectie opnieuw uit te spreken met een van de vier klassieke ontwerpen. Amerikaanse geluiden worden weergegeven met 6V6- en 6L6-uitgangsbuistypen, terwijl Britse geluiden worden weergegeven met EL84- en EL34-typen. In tegenstelling tot modelleringsversterkers, die gewoon voorgekookte versterkermodellen voeden via een niet-reactieve versterker, verandert het selecteren van een eindversterker op de Nextone fysiek de volledige uitgangsschakelingen, evenals de manier waarop de voorversterker en luidspreker ermee omgaan. Dit zorgt ervoor dat de hele versterker op elke instelling authentiek presteert, wat realisme biedt dat alleen mogelijk is met de geavanceerde Tube Logic-benadering.

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!