Mad Professor Mellow Yellow Tremolo

Mad Professor Mellow Yellow Tremolo Mad Professor Mellow Yellow Tremolo
  • Mad Professor Mellow Yellow Tremolo
  • Mad Professor Mellow Yellow Tremolo
Merk: Mad Professor
Productcode: 26-MPF-50123
Color: Yellow
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 225,-

De Mad Professor Mellow Yellow Tremolo is een tremolopedaal met een vloeiend klinkende sinus-golfvorm. Hiermee kun je subtiele sounds maken zoals met de tremolo uit een fifties-versterker, maar extremere sounds zijn ook mogelijk.

De signaalsterkte wordt in het pedaal gemoduleerd met een sinusoscillator die afgesteld is op een zo symmetrisch mogelijke beweging, zodat het pedaal zelfs bij diepere modulatie een organische klank behoudt en de bespeelbaarheid optimaal is.

De Mellow Yellow heeft een compacte en stevige behuizing, werkt op standaard 9V voeding en is true bypass geschakeld. Het controlelampje geeft de snelheid van de tremolo aan.

 

Controls:

  • Speed: controls the modulation speed
  • Depth: controls the depth from barely noticeable to almost full on/off.
  • Level: is primarily meant to balance level effect’s on and off. When turning up the level, the Mellow Yellow Tremolo can also be used as a light booster with or without tremolo effect.
  • Switch: True bypass; input of circuit is grounded when in bypass.

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!