Strymon Ojai R30 Guitar Processor DSP

Strymon Ojai R30 Guitar Processor DSP Strymon Ojai R30 Guitar Processor DSP
  • Strymon Ojai R30 Guitar Processor DSP
  • Strymon Ojai R30 Guitar Processor DSP
Merk: Strymon
Productcode: STR30EK
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 189,-

Power your pedals with Ojai R30—the highest horsepower, most technologically advanced effects pedal power supply of its size. You get clean, rock-steady power for your 9V, 12V and 18V effects pedals in a low profile, expandable package, giving you room to grow.

Ojai R30’s dual-stage topology, pre-regulated outputs, optically isolated feedback, and advanced multistage filtering allow your pedals to achieve their highest possible dynamic range.

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!