Squier Classic Vibe 60s Stratocaster FSR Lake Placid Blue

Squier Classic Vibe 60s Stratocaster FSR Lake Placid Blue Squier Classic Vibe 60s Stratocaster FSR Lake Placid Blue
  • Squier Classic Vibe 60s Stratocaster FSR Lake Placid Blue
  • Squier Classic Vibe 60s Stratocaster FSR Lake Placid Blue
Merk: Squier
Productcode: 030-3010-502
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€529,00

Deze Stratocaster comt uit de veelgeprezen Classic Vibe serie van Fenders dochteronderneming Squier. Deze serie maakt gitaren die de sfeer ademen van bepaalde beroemde modellen uit Fenders rijke historie, maar dan voor een zeer betaalbare prijs.

Deze Stratocaster is de 60's uitvoering. Dat betekent dat hij een palissander (rosewood) toets heeft, wat hem het iets afgerondere en warmere sixtieskarakter geeft, in vergelijking met de 50's uitvoering.

Dit exemplaar in de bijzondere sixtieskleur Lake Placid Blue is een gelimiteerde FSR uitgave, watstaat voor Factory Special Run. Dat wil zeggen dat hij in deze kleur slechts leverbaar is zolang de voorraad strekt.

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd met PostNL.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 2,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!