Cioks Big John

Cioks Big John
  • Cioks Big John
Merk: Cioks
Productcode: CBJ
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 139,-

De Big john is het allernieuwste systeem van Cioks is eigenlijk een soort van modulaire voedingen die met een koppelstukje aan elkaar te koppelen is.
Ze zijn verder zoals de DC10 en DC8 van super degelijk metaal gebouwd.
Het zijn geisolleerde uitgangen en krachtige genoeg om analoge en digitale effecten te voeden.
2x Dual Chain 9volt 100ma uitgangen 4 uitgangen van 9 volt dus.
2x 9/12 volt 400 ma uitgangen.
Dit is een ideale kleine voeding als je wat analoge en Digitale effecten op een klein bordje met elkaar wil combineren.
BV Ibanez TS9, Boss DS1, Strymon el capistan en een Strymon Mobius.

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!