Hotone Patch Kommander Loop Switcher

Hotone Patch Kommander Loop Switcher Hotone Patch Kommander Loop Switcher Hotone Patch Kommander Loop Switcher Hotone Patch Kommander Loop Switcher
  • Hotone Patch Kommander Loop Switcher
  • Hotone Patch Kommander Loop Switcher
  • Hotone Patch Kommander Loop Switcher
  • Hotone Patch Kommander Loop Switcher
Merk: Hotone
Productcode: HPKLP
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 109,-

Hotone Patch Kommander Loop Switcher .

De Hotone Patch Kommander loop Switcher is de perfecte oplossing voor het netjes maken van je rommelig pedalboard. Met programmeerbare loop schakelaars kunt uw loops maken met uw favorite pedalen en effecten. De lichtgewicht constructie is bovendien gemakkelijk in gebruik. De vier loops zijn true bypass en zorgen ervoor dat uw signaal origineel blijft. U kunt ook kiezen voor het gebruik van een ingebouwde ingangsbuffer. De tuner mute maakt de Hotone Patch Kommander looper Switcher compleet en de ideale metgezel voor pedalboard.

  • 4 onafhankelijke Relay gebaseerde effecten Loops maken.
  • 2 switch modi met 12 programmeerbare Presets.
  • Omschakelbaar Input Buffers behoudt High-End frequentie.
  • Gewijd Mute/Tuner functie.
  • Lage ruis operatie over te schakelen

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!