Dunlop Jimi Hendrix Sign Wah

Dunlop Jimi Hendrix Sign Wah Dunlop Jimi Hendrix Sign Wah
  • Dunlop Jimi Hendrix Sign Wah
  • Dunlop Jimi Hendrix Sign Wah
Merk: Dunlop
Productcode: JH1B
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 159,-

Dunlop JH1B Jimi Hendrix Crybaby

Het wahpedaal werd uitgevonden op het moment dat Hemdrix ten tonele kwam, in 1967. En tot op dit moment is geen enkele naam sterker verbonden met killer wah leads, en wah gestuurde gesyncopeerde ritmes als die van Hendrix. Het originele model is in de 60'er jaren ontworpen door de Thomas Organ Company en gemaakt door de JEN fabriek in Italie. Deze onmiskenbare toon hoor je dan ook in klassieke nummers als Up from the Sky, Voodoo Child, Little Miss Lover en andere. Deze Hendrix wah produceert een expressief wah effect dat je verbeelding ver voorbij gaat. Samen met de vintage uitstraling van het originele ontwerp gaat je solo net zo klinken als die van de grootmeester.

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!