Dunlop Jerry Cantrell Crybaby

Dunlop Jerry Cantrell Crybaby
  • Dunlop Jerry Cantrell Crybaby
Merk: Dunlop
Productcode: JC95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€179,00

Dunlop JC95 crybaby Jerry Cantrell

Net als Slash zelf is deze nieuwe Wah revolutionair en klassiek tegelijk. Met zijn Hot Rod metallic rode kleur en vernieuwde interne electronica springt deze Crybaby er direct uit. Nu kun je alle features en het schreeuwende geluid hebben gelijk aan Slash's custom wah pedaal, een stuk gereedschap dat zo essentieel voor zijn stijl is als zijn Les Paul gitaar en Marshall versterker. De Slash wah heeft een high gain distortion gekoppeld aan een Fasel-loaded klassiek circuit. Gelukkig zijn bij dit model de batterijen van bovenaf toegankelijk waardoor je niet iedere keer met een schroevendraaier aan de slag hoeft om batterijen te verwisselen. Hij heeft verder een led indicatie die aangeeft of de wah en distortion aan of uit geschakeld zijn.

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd met PostNL.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 2,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!