Dunlop Crybaby Classic Fasel

Dunlop Crybaby Classic Fasel Dunlop Crybaby Classic Fasel Dunlop Crybaby Classic Fasel
  • Dunlop Crybaby Classic Fasel
  • Dunlop Crybaby Classic Fasel
  • Dunlop Crybaby Classic Fasel
Merk: Dunlop
Productcode: GCB95F
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 151,-

Als je aan de klassieke wah-geluiden uit de jaren ❠ denkt, denk ja aan Engelse bluesmannen en psychedelische Amerikaanse rockers, niet aan Italië. En toch hadden deze aantrekkelijke zonneschijn-klanken nooit bestaan zonder de Italiaanse Fasel-spoelen, die in de eerste wah-pedalen zaten - ook in de eerste crybaby. Deze spoelen waren de sleutel voor de klank van het pedaal, maar zijn jarenlang niet beschikbaar geweest. Maar dat is nu voorbij. De vocale sweep en heerlijke harmonieën van je Crybaby Classic met Fasel spoelen zullen niet te onderscheiden zijn van die op de tijdloze opnames. Plug je Crybaby Classic in, en hóór wat je al die tijd hebt moeten missen. Eigenschappen: stevige hogedruk gegoten constructie voor jarenlange betrouwbaarheid, 100 kOhm 'hot potz' potentiometer waardoor je een snel en abrupt wah-geluid kunt krijgen. Gevoed door Dunlop ECB-003 AC Adapter en/of 9 Volt batterij ( niet inbegrepen bij de prijs ).

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd met PostNL.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 2,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!