DRNO Holy Wahcamoly Vintage Wah Rocker Pedal

DRNO Holy Wahcamoly Vintage Wah Rocker Pedal DRNO Holy Wahcamoly Vintage Wah Rocker Pedal DRNO Holy Wahcamoly Vintage Wah Rocker Pedal
  • DRNO Holy Wahcamoly Vintage Wah Rocker Pedal
  • DRNO Holy Wahcamoly Vintage Wah Rocker Pedal
  • DRNO Holy Wahcamoly Vintage Wah Rocker Pedal
Merk: Dr. No
Productcode: HWVWRP
Color: green
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 339,-

Dr. No Holy WahcamolyDe allereerste Wah Wah werd in 1966 ontwikkeld door Brad Plunkett. Daarop volgde een vloedgolf van allerlei wahpedalen. Vandaag is het aanbod zo uitgebreid en is de verscheidenheid zo extreem dat een logische vraag als "Wat is nu de beste Wah voor mijn speelstijl?" zowat bij elke gitarist opduikt.De Dr. No Holy Wahcamoly is subtiel en soepel en haalt alle beperkingen weg. Het belangrijkste ingrediënt is de sappige vintage klank die wordt geproduceerd door de "Custom Vintage and Hand wound Halo inductor" - speciaal gemaakt voor Dr. No-effecten en ook beschikbaar als wisselstuk om het bereik van je Wah-pedaal uit te breiden.De Holy Wahcamoly is daarmee een veelzijdige full range "Wah Rocker"-pedaal met sweet spots voor de ruwe vintage gitarist. Hij heeft ook een modificatieknop waarmee je je eigen wahgeluid kan creëren. Aan de buitenkant zit ook een condensatorschakelaar waarmee je je favoriete bereik kan kiezen. De Holy Wahcamoly heeft een robuuste guacamolegroene gepoederlakte behuizing en heeft een bekroonde grafische afwerking. Dit is boutique op het hoogste niveau!

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd met PostNL.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 2,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!