JHS Unicorn V2

JHS Unicorn V2
  • JHS Unicorn V2
Merk: JHS
Productcode: UCV2
Color: Blue
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 224,-

JHS the Unicorn V2 is de opvolger van the Unicorn V1. Versie 1 werd in 2015 uitgebracht, en was de eerste "bulb-driven photocell modulator" met tap-tempo. Oftewel een moderne versie van de legendarische oude Shin-ei UniVibe, die beroemd werd gemaakt door oa Pink Floyd’s “Breathe,” Jimi Hendrix’s “Star Spangled Banner live at Woodstock 1969," en Robin Trower.

Niet eerder was het mogelijk van dit vintage effect de modulatiesnelheid met de voet in te tikken. Deze versie 2 is van binnen gelijk aan versie 1, maar is half zo groot en bovendien een stuk goedkoper.

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!