Mad Professor Amber Overdrive

Mad Professor Amber Overdrive Mad Professor Amber Overdrive Mad Professor Amber Overdrive Mad Professor Amber Overdrive
  • Mad Professor Amber Overdrive
  • Mad Professor Amber Overdrive
  • Mad Professor Amber Overdrive
  • Mad Professor Amber Overdrive
Merk: Mad Professor
Productcode: 26-MPF-50133
Color: Amber
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 189,-

De Amber Overdrive van Mad Professor geeft je het geluid van een overdive- of fuzzpedaal dat dat gecombineerd wordt met een oversturende buizenversterker. En dit gewilde effect bereik je zelfs als je de Amber Overdrive gebruikt voor een cleane versterker.

Het pedaal reageert goed op je speldynamiek en de instellingen van de volumeknop op je gitaar. Bij lage gaininstellingen is het een lichte overdrive / booster waarmee je je geluid kunt aandikken met extra harmonischen en sustain; voorbij de helft van het bereik van de gainknop kom je bij een dikke vette overdrive met een hint van fuzz, zoals we die kennen van luide buizenstacks die “gepusht” worden met een dirtpedaal.

Het pedaal is makkelijk in gebruik, heeft een compacte behuizing, werkt met een standaard 9V voeding en is true bypass geschakeld.
Controls:

Volume: Overall output level.

Drive: Amount of saturation.

Tone: A boost/cut “shelving” type equalizer that controls the amount of high end, operating somewhere between a bright switch and the treble control on most amplifiers.

Switch: Complete true bypass and input of circuit is grounded in bypass.

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!