Dunlop Jimi Hendrix Fuzz Face

Dunlop Jimi Hendrix Fuzz Face Dunlop Jimi Hendrix Fuzz Face
  • Dunlop Jimi Hendrix Fuzz Face
  • Dunlop Jimi Hendrix Fuzz Face
Merk: Dunlop
Productcode: JHF1
Color: blue
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 185,-

Dunlop JHF1 Jimi Hendrix Fuzz Face, big version (JHF1)
De Dunlop Jimi Hendrix Fuzz Face is een zeer nauwkeurige reproductie van het origineel uit jaren 1969-70. Dit pedaal was de Dallas Arbiter Fuzz Face welke Jimi gebruikte op klassieke albums, waaronder Band of Gypsys. Dunlop's technici hebben vele vintage Fuzz Faces compleet geanalyseerd, om de unieke Jimi voodoo te kunnen namaken. De Hendrix Fuzz Face is opgebouwd rond de karakteristieke BC108 silicon transistor. Hij is authentiek in ieder detail — een handgesoldeerde bruine printplaat zonder soldeermasker en circuit dat nauwkeurig overeenkomt met de originele specificaties. Ook het uiterlijk komt 100% overeen; een groovy rond pedaal met een bijzondere gehamerd vintage turquoise afwerking. Hendrix was de meester van fuzz — een artiest met vele subtiele schakeringen in zijn geluid.

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!