MXR Carbon Copy Deluxe

MXR Carbon Copy Deluxe MXR Carbon Copy Deluxe MXR Carbon Copy Deluxe MXR Carbon Copy Deluxe MXR Carbon Copy Deluxe MXR Carbon Copy Deluxe MXR Carbon Copy Deluxe
  • MXR Carbon Copy Deluxe
  • MXR Carbon Copy Deluxe
  • MXR Carbon Copy Deluxe
  • MXR Carbon Copy Deluxe
  • MXR Carbon Copy Deluxe
  • MXR Carbon Copy Deluxe
  • MXR Carbon Copy Deluxe
Merk: MXR
Productcode: M292
Color: Green
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 249,-

MXR M292 Carbon Copy Deluxe

De Carbon Copy Deluxe delay is net zoals zijn kleine broer een volledig analoge delay. Met de langere delay time ,tot 1,2 seconden, en een tap tempo schakelaar heb je meer controle over de Carbon Copy dan ooit tevoren.

Klankgewijs kan je kiezen tussen de donkere en zachte klank van de originele Carbon Copy, maar daarnaast kan je ook kiezen voor de klank van de Carbon Copy Bright die meer helderheid heeft. Om nog meer karakter en textuur aan je herhalingen te geven druk je op de Mod schakelaar en gebruik je de Speed en Width knoppen om de chorusklank van de herhalingen aan te passen naar je eigen smaak. Aanvulend vinden we ook een jack ingang voor een expressiepedaal, programmeerbare presets en nog veel meer.

Binnenin het pedaal zit een Line Level/Instrument Level schakelaar die je in staat stelt om het ingangsvolume aan te passen voor gebruik in de FX loop. Ook vinden we een Dry Kill schakelaar waarmee je je onbewerkte klank kan uitschakelen en enkel de delayklank overhoud, ideaal voor in de studio. Met de solide behuizing, true bypass schakeling en de mogelijkheid om het pedaal op een 9-volt batterij te doen werken is de Carbon Copy Deluxe een must-have voor iedereen op zoek naar een goede veelzijdige analoge delay.

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!