Boss TE 2 Tera Echo

Boss TE 2 Tera Echo Boss TE 2 Tera Echo
  • Boss TE 2 Tera Echo
  • Boss TE 2 Tera Echo
Merk: Boss
Productcode: TE-2
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€155,00

Dankzij de Multi-Dimensional Processing-technologie (MDP) kan de TE-2 Tera Echo dynamische stereo-effecten genereren, die veel verder gaan dan alles wat je aan galmen en delays kent.

Nieuw soort BOSS-pedaal met innovatieve Multi-Dimensional Processing-technologie, die op een speciaal ontwikkelde DSP berust.

Bijzonder ruimtelijke echo- en galmeffecten.

Geeft een extra dimensie aan het ingangssignaal zonder het compleet te maskeren.

“Freeze”-functie laat het aanhouden van het geluid toe – handig als begeleiding voor solo’s of geluidseffecten.

Reageert accuraat op wijzigingen van het volume en de dynamiek van je spel.

Enorme sound-beïnvloedingsmogelijkheden via intuïtieve bedieningsorganen.

Zowel de in- als de uitgang kunnen in mono of stereo worden gebruikt.

Het 100e effectpedaal van BOSS!

De TE-2 Tera Echo is zomaar eventjes het 100e effectpedaal van BOSS en dus een jubileumnummer! Wat in 1977 met de inmiddels legendarische OD-1 Overdrive begon, is vandaag de dag niet meer weg te denken van de podia of uit de studio’s: er zijn maar weinig gitaristen of bassisten, die nog nooit een BOSS-pedaal hebben gebruikt. De TE-2 is het resultaat van bijna 4 decennia passie en innovatie en het verwoede streven van BOSS om, op basis van nieuwe technologische vondsten, telkens weer nieuwe expressieve en inspirerende dimensies te verkennen.

Multi-Dimensional Processing voor een sublieme sound

De innovatieve Multi-Dimensional Processing-technologie (MDP) analyseert meerdere dimensies van de binnenkomende signalen en past het effect in functie daarvan aan. Het grootste voordeel van de MDP-technologie is de dynamische respons op het ingangssignaal en de daarmee gepaard gaande “frisse” sounds met een tot nu toe ongehoorde expressie.

TE-2: de eerste creatieve echo

De MDP-technologie van de TE-2 zorgt voor een ruimtelijk effect dat je meteen op nieuwe muzikale gedachten brengt. De uiterst complexe bewerkingen genereren immers een ruimtelijke sound met een enorme diepte, die het gitaarsignaal a.h.w. uitbreidt, maar nooit wegmoffelt. Daarbij moet je weten dat de TE-2 nog steeds op dezelfde intuïtieve manier kan worden bediend als een “gewoon” effectpedaal. Alleen reageert hij veel alerter op dynamiekverschillen en kan hij dus veruit veelzijdiger worden gebruikt. Met de expressieve “Freeze”-functie tenslotte kun je bepaalde noten of sounds aanhouden en als “achtergrond” voor je lyrische solo’s gebruiken.

Size and Weight (including battery )

Width 73 mm

Depth 129 mm

Height 59 mm

Weight 435 g

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd met PostNL.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 2,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!