Boss DD7 Digital Delay

Boss DD7 Digital Delay Boss DD7 Digital Delay Boss DD7 Digital Delay
  • Boss DD7 Digital Delay
  • Boss DD7 Digital Delay
  • Boss DD7 Digital Delay
Merk: Boss
Productcode: DD-7
Color: white
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 159,-

Hoewel BOSS al een tijdje weet hoe je delaypedalen bouwt die gewoon raak zijn, blijven de ingenieurs maar op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. De DD-7 is het logische gevolg daarvan met een nieuwe “Modulation Delay”- en een modelinggebaseerde “Analog Delay-mode. Naast een beduidend langere vertragingstijd biedt hij bovendien toe een aansluiting voor optioneel expressiepedaal voor de parameterbeïnvloeding. Een vertragingstijd tot 6,4 seconden.“Modulation Delay”-mode voor chorusgeënte sounds.“Analog Delay”-mode met een model van de BOSS-klassieker DM-2.Tap Tempo via een optionele voetschakelaar. Beïnvloeding van de vertragingstijd, de terugkoppeling en het effectniveau via een optioneel expressiepedaal. Audiogeheugen van 40 seconden voor “sound-on-sound”-opnamen (Hold-mode).

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!