Boss DS1 Distortion

Boss DS1 Distortion Boss DS1 Distortion Boss DS1 Distortion
  • Boss DS1 Distortion
  • Boss DS1 Distortion
  • Boss DS1 Distortion
Merk: Boss
Productcode: DS-1
Color: orange
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 81,-

De DS-1 was in in 1978 het eerste distortionpedaal dat Boss uitbracht. Het is nog steeds een veelgebruikte klassieker, die gebruikt is door vele beroemde gitaristen, van Kurt Cobain tot Joe Satriani, maar die vanwege de zachte prijs voor iedereen bereikbaar is. Bovendien is het pedaal makkelijk in gebruik en oerdegelijk.
Je krijgt een bijtende distortion, maar alle nuances van je speeldynamiek blijven behouden. De klank kun je makkelijk naar je hand zetten met de toonregelaar.

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!

Bekijk ook...