Boss DS-1w Distortion Waza Craft

Boss DS-1w Distortion Waza Craft Boss DS-1w Distortion Waza Craft Boss DS-1w Distortion Waza Craft Boss DS-1w Distortion Waza Craft Boss DS-1w Distortion Waza Craft Boss DS-1w Distortion Waza Craft
 • Boss DS-1w Distortion Waza Craft
 • Boss DS-1w Distortion Waza Craft
 • Boss DS-1w Distortion Waza Craft
 • Boss DS-1w Distortion Waza Craft
 • Boss DS-1w Distortion Waza Craft
 • Boss DS-1w Distortion Waza Craft
Merk: Boss
Productcode: DS-1W
Color: Orange
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 155,-

De klassieke BOSS distortion, uitgebreid met nieuwe toonmogelijkheden door Waza-vakmanschap.

De oranje DS-1 werd in 1978 geïntroduceerd als een van de eerste modellen in de BOSS compact-serie. Hij herdefinieerde het geluid van distortion en is nog steeds even invloedrijk. Zijn harde attack en soepele sustain hebben hem tot het best verkochte compact-effect tot nog toe gemaakt. En zijn kenmerkende toon ligt aan de basis van de kenmerkende sounds van een lange lijst rock- en alternatieve iconische artiesten. Met de DS-1W voegt de legendarische stomp zich bij andere BOSS-klassiekers in de Waza Craft-serie, waarbij het uiterlijk en karakter van het origineel samensmelt met een nieuw, discreet, volledig analoog circuit voor een groter bereik en meer veelzijdigheid.

 • Special Edition Waza Craft-pedaal voor de ultieme BOSS-klankervaring
 • Nieuw herzien tweetraps gain-circuit met discrete analoge componenten
 • Standaard modus levert de legendarische sound van de originele DS-1
 • Custom modus zorgt voor vettere distortion tonen met een gefocust middenbereik en een betere aanslagrespons
 • De veelzijdige Tone-knop zorgt voor een brede frequentieregeling, afgestemd op elke modus
 • Twee modi bieden meer veelzijdigheid wanneer het pedaal als gain booster wordt gebruikt
 • Hoogwaardige buffer voor een zuivere en heldere klank wanneer in bypass
 • Vijf jaar BOSS-garantie

Tijdloze Distortion

De DS-1 had een onmiddellijke impact op de gitaarwereld toen hij werd gelanceerd, en introduceerde een frisse nieuwe high-gain klank met agressieve, goed gedefinieerde distortion, rijk aan harmonische boventonen. Gedurende meer dan vier decennia hebben toonaangevende gitaristen in hardrock, metal, grunge en fusion genres het pedaal gebruikt voor hun kerngeluiden. Het klassieke randje van de DS-1 is te horen op talloze beroemde nummers, zowel als een distortion bij uitstek voor cleane versterkers, als een boost om opgevoerde lampenversterkers tot gecontroleerde chaos te drijven.

Twee Modi, Meer Klankbereik

Met zijn twee modi en discrete, volledig analoge circuitontwerp breidt de DS-1W de DS-1-ervaring uit voor een breder scala aan stijlen en toepassingen. Roep de Standaard modus op en speel met de strakke, harde toon en zingende sustain van het originele pedaal. Of schakel Custom mode in voor een gedurfd nieuw geluid dat het onmiskenbare DS-1 karakter naar een volgende dimensie tilt.

Standard Mode: Klassieke DS-1 Sound

De Standard modus van de DS-1W levert in alle opzichten het authentieke geluid van het origineel. Het innovatieve tweetraps versterkingscircuit is een essentieel onderdeel van de volheid en de definitie die veel gitaristen zo geweldig vinden aan de DS-1. De veelzijdige toonregeling beïnvloedt lage en hoge frequenties, en versterkt en vermindert tegelijkertijd elk uiteinde van het frequentiespectrum naarmate de knop wordt gedraaid. Hiermee kun je het geluid nauwkeurig afstemmen op elke toepassing: van scherpe ritmes en verschroeiende solo's tot het behoud van de helderheid van de low-end bij het boosten van versterkers en andere drive pedalen.

Custom Mode: Rijk, Vet en Dynamisch

De Custom mode presenteert een unieke nieuwe distortion voice met behoud van de unieke DS-1 persoonlijkheid en rand. Een dik, op het midden gerfocust klankkarakter zorgt voor meer vetheid en cut, om je sound te doen opvallen in de mix. En de toonregeling is afgestemd om de rijkdom en présence van de modus te maximaliseren. Het beschikbare level is verhoogd met 6 dB, waardoor er een breder bereik van gain boost ontstaat voor het aansturen van versterkers en pedalen. En met meer ingangsgevoeligheid kun je allerlei distortion-kleuren tevoorschijn toveren, met plukdynamiek en de volumeregeling op de gitaar.

Waza Craft: De Kunst van Superieure Klank

Al van in het begin zijn de ingenieurs van BOSS begaan met het opwekken van de beste gitaarklanken, en dat door gebruik te maken van elke noodzakelijke technologie. Gaande van old-school analoge circuits tot hightech DSP. De Waza Craft-reeks zet deze spirit en filosofie enthousiast voort. Ze zorgt voor een uitzonderlijke klank- en touch-response, die geleverd wordt door zorgvuldig geselecteerde analoge componenten, verfijnde circuits en een nauwgezet oog én oor voor detail. In Japan is 'Waza' een term die gebruikt wordt voor kunst en techniek. En deze special edition pedalen dragen trots het Waza-symbool. Ze vertegenwoordigen het allerbeste inzake BOSS-design en -vakmanschap.

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!

Bekijk ook...