(Used) MXR Dyna Comp

(Used) MXR Dyna Comp (Used) MXR Dyna Comp
  • (Used) MXR Dyna Comp
  • (Used) MXR Dyna Comp
Merk: MXR
Productcode: 915
Color: Rood
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 95,-

MXR DYNA COMP COMPRESSOR

M102

The Dyna Comp Compressor can tighten up your signal, add rich sustain, or create the percussive and clicky sound heard on numerous hit records.

This pedal can be powered by a 9-volt battery, a Dunlop ECB003 9-volt adapter, or the DC Brick, Iso-Brick, and Mini Iso-Brick power supplies.

*Het pedaal op de foto is exact het pedaal dat we in de winkel hebben en is in uitstekende staat.

*The pedal in the photo is the exact pedal we have in store and is in excellent condition.

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!