Boss CE5 Stereo Chorus

Boss CE5 Stereo Chorus Boss CE5 Stereo Chorus Boss CE5 Stereo Chorus
  • Boss CE5 Stereo Chorus
  • Boss CE5 Stereo Chorus
  • Boss CE5 Stereo Chorus
Merk: Boss
Productcode: CE-5
Color: blue
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
€ 99,-

De Boss CE-5 is hét uiterst compacte chorus pedaal van Boss, met een wijde bandbreedte en toegevoegde high en low cut mogelijkheid. Dit staat gitaristen toe, om zeer diverse chorus effecten te creeëren. Van natuurlijk en mild, tot zeer helder en aanweziger in je gitaargeluid. De CE-5 geeft je de mogelijkheid om het effect ook stereo te gebruiken, dus over twee versterkers. Dit maakt het een ideaal pedaal voor gebruik in de studio.

In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!