Flare Audio Calmer Night White

Flare Audio Calmer Night White Flare Audio Calmer Night White Flare Audio Calmer Night White Flare Audio Calmer Night White Flare Audio Calmer Night White Flare Audio Calmer Night White Flare Audio Calmer Night White
 • Flare Audio Calmer Night White
 • Flare Audio Calmer Night White
 • Flare Audio Calmer Night White
 • Flare Audio Calmer Night White
 • Flare Audio Calmer Night White
 • Flare Audio Calmer Night White
 • Flare Audio Calmer Night White
Merk: Flare Audio
Productcode: CAL-NIT-SI-WHT
Color: White
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 24,95

Calmer Night vermindert geluidsgerelateerde stress en zintuiglijke overbelasting - zonder de geluiden die u wilt horen te onderdrukken.Slaap met het comfort dat geluiden die stress veroorzaken worden verzacht en minder irritant zijn. Door het minimale volumeverlies kunt u 's nachts nog steeds waarschuwingen horen, maar het scherpe, plotselinge randje is sterk verminderd. Verlichting van stress 's avonds. Avonden thuis kunnen nu worden genoten zonder stress veroorzakende geluiden van kinderen, alarmen of meldingen. Ideaal voor mensen met een gevoelig gehoor, overgevoeligheid voor geluid bij autisme, hyperacusis, misofonie, lawaai-gerelateerde stress en andere gehooraandoeningen.

Calmer Night gebruikt een zachtere soort silicone (vergeleken met de originele Calmer) voor een comfortabelere pasvorm gedurende de hele nacht (zie grafiek). Calmer Night gebruikt een silicone met een hardheid van 40A vergeleken met Calmer (origineel) die een hardheid van 60A heeft.

Kenmerken:

 • Comfortabele zacht aanvoelende silicone. Wasbaar en herbruikbaar.
 • Getest door de ISVR: Universiteit van Southampton.
 • Technologie waarop patent is aangevraagd: GB2593205 | PCT/GB2021/05076
 • Verlaag het stressniveau door de algemene triggerpoints weg te nemen (telefoonwaarschuwingen, plotselinge harde geluiden, blaffende honden, enz.)
 • Calmer Night wordt geleverd in een 100% recyclebare verpakking en bevat een Flare draagtasje en gebruikershandleiding.

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!