Alpine Pluggies Kids Earplugs (3-12 years)

Alpine Pluggies Kids Earplugs (3-12 years) Alpine Pluggies Kids Earplugs (3-12 years) Alpine Pluggies Kids Earplugs (3-12 years) Alpine Pluggies Kids Earplugs (3-12 years) Alpine Pluggies Kids Earplugs (3-12 years)
  • Alpine Pluggies Kids Earplugs (3-12 years)
  • Alpine Pluggies Kids Earplugs (3-12 years)
  • Alpine Pluggies Kids Earplugs (3-12 years)
  • Alpine Pluggies Kids Earplugs (3-12 years)
  • Alpine Pluggies Kids Earplugs (3-12 years)
Merk: Alpine
Productcode: ALP-PK
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 13,95

Pluggies Kids oordoppen (3-12 jaar)
Unieke oordoppen voor kinderen of kleine oortjes,


Gehoorbescherming voor kinderen
Dichtbij de boxen luisteren naar muziek, lekker spelen in het zwembad of juist aandachtig aan het tekenen. Kleine kinderen spelen en leren elke dag. Helaas loopt een op de acht kinderen blijvende gehoorschade op. Dat komt doordat kinderen extra gevoelig zijn voor lawaai. Speciaal hiervoor heeft Alpine Pluggies Kids oordopjes voor kinderen tussen de drie en twaalf jaar. De multifunctionele gehoorbeschermers kunnen worden gebruikt voor meerdere toepassingen. Ze dempen te harde omgevingsgeluiden, voorkomen dat er water in het oor komt, verbeteren de concentratie en voorkomen oorpijn tijdens het vliegen.


Inhoud van de verpakking:
- Twee kleine universele thermoplastische gehoorbeschermers
- Twee akoestische filters
- Alpine stickers
- Kunststof bewaardoosje
- Alpine inbrenghuls

Betaling
In deze webwinkel kun je veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, Sofort, PayPal (ook creditcard) of via een vooruitbetaling per bank.

Retour
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen dien je zelf te betalen. Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Guitarking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via wilma@guitarking.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Klacht
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar wilma@guitarking.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor slechts € 7,95 wordt jouw pakket thuisbezorgd.
Als je bestelling door de brievenbus past, kost de verzending € 3,95.

Bezorging bij een PostNL-punt (PakjeGemak) is ook mogelijk zodat je het pakket kunt afhalen zodra dat uitkomt.

Vanaf € 75 gratis verzending binnen Nederland!